Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 12

Italijos krepšinio rungtynėse – nė vienos pražangos

Italijoje – švelnaus krepšinio pavyzdys. Šalies krepšinio lygos rungtynėse tarp Varezės „Cimberio“ ir Neapolio „Nuova AMG Sebastiani“ ekipų aikštelėje nenuaidėjo nė vienas teisėjo švilpukas, fiksuojantis pražangą.
„Cimberio“ ir „Nuova AMG Sebastiani“ (mėlyna apranga) rungtynėse nebuvo užfiksuota nė viena pražanga
„Cimberio“ ir „Nuova AMG Sebastiani“ (mėlyna apranga) rungtynėse nebuvo užfiksuota nė viena pražanga. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Italija

Pasirodo, mačo arbitrams švilpti tiesiog nebuvo reikalo. Nė vienas krepšininkas nepažeidė taisyklių ir rungtynių protokoluose ties pražangų skiltimi užfiksuoti nuliai.

„Cimberio“ krepšininkams stoti prie baudų metimo linijos visiškai neprireikė. Vienuoliktą vietą Italijos pirmenybėse užimanti ekipa priešininkus nušlavė rezultatu 120:57.

Įdomu, kad tai buvo viena neskaudžiausių „Nuova AMG Sebastiani“ komandos nesėkmių. Jeigu pažvelgtume į Neapolio klubo rezultatus nuo sausio 10-osios, mažiausiu skirtumu „Nuova AMG Sebastiani“ nusileido Montegranaro „Sigma Coatings“ krepšininkams – 82:141. Tuo tarpu Trevizo „Benetton“ finansinių sunkumų prislėgtą ekipą sutraiškė net 169:29.

Tiesa, tai ne pirmas kuriozas, susijęs su „Nuova AMG Sebastiani“. Susitikime su Milano „Armani Jeans“ buvo nuspręsta apsieiti be ilgosios pertraukos ir komandos ilsėjosi vos dvi minutes. Iš viso rungtynės truko tik 53 minutes.
 

2010-ųjų pradžioje „Nuova AMG Sebastiani“ klubą dėl finansinių problemų paliko visi sezoną pradėję žaidėjai ir Neapolio ekipa remiasi tik moksleiviais.

Per 25 čempionato turus Neapolio krepšininkai neiškovojo nė vienos pergalės ir tūno paskutinėje turnyro lentelės vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius