-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 06

Iversonas pasirengęs grįžti į NBA

Pastaraisiais metais Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė Allenas Iversonas nespindėjo ir nuvylė savo gerbėjus. Dabar gynėjas yra pasirengęs grįžti į aikštę ir susigrąžinti žmonių pasitikėjimą.
NBA apžvalgininko G.Moore'o nuomone, A.Iversonas galėtų atsakyti į visus „Cavalires“ klausimus
A.Iversonas jaučiasi skolingas gerbėjams / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Kitą sezoną noriu grįžti į aikštę ir padėti bet kuriai komandai, kuri nori mane matyti savo gretose. Esu nusivylęs savimi. Dėl blankių pastarųjų sezonų esu skolingas savo gerbėjams. Dabar, kai nebėra jokių pašalinių problemų, galiausiai galiu susikoncentruoti į tai, ką darau geriausiai – į krepšinį“, – kalbėjo 35 metų 183 cm ūgio amerikietis.

Dėl dukters ligos A.Iversonas praėjusį sezoną turėjo baigti anksčiau. Memfio „Grizzlies“ klubą krepšininkas paliko dėl nesutarimų su treneriu, o su Filadelfijos „76ers“ atsisveikino būtent dėl šeimos problemų.

Negana to, žaidėjo žmona pareiškė, kad A.Iversonas nesusitvarko su potraukiu į azartinius lošimus bei besaikiu alkoholio vartojimu.

28 rungtynėse praėjusį sezoną žaidęs A.Iversonas aikštėje vidutiniškai praleisdavo 31 minutę, pelnydavo 13,8 taško, sugriebdavo 2,8 atšokusio kamuolio bei atlikdavo 4 rezultatyvius perdavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius