Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 18

Iversonas sportbačių ant vinies dar nekabina

Alleno Iversono agentas Gary Moore'as kategoriškai paneigė kalbas, kad jo klientas traukiasi iš krepšinio. Nors 34 metų amerikiečio karjeros kreivė pastaruoju metu smarkiai smigo žemyn, o savaitės pradžioje jis buvo atleistas iš Memfio „Grizzlies“ klubo, agento teigimu, A.Iversonas yra labai motyvuotas ir į NBA lygą gali grįžti dar šį sezoną.
A.Iversonas išvyko iš Memfio sužaidęs vos 3 rungtynes
A.Iversonas išvyko iš Memfio sužaidęs vos 3 rungtynes. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„A.Iversonas neturi net menkiausios abejonės ar nori ir toliau žaisti. Tad abejonių neturėtų būti ir kitų žmonių mintyse“, – pareiškė G.Moore'as.

Pasak jo, Atsakymu pravardžiuojamas krepšininkas kiekvieną dieną individualiai treniruosis, kol išgirs pasiūlymą grįžti.

Jei kitos aplinkybės jį tenkintų, A.Iversonas susitaikytų ir su atsarginio žaidėjo vaidmeniu, – teigė G.Moore'as.„A.Iversono aistra krepšiniui niekur nedingo. Jis vis dar yra labai motyvuotas, – tikino krepšininko agentas. – Grįžti į NBA lygą A.Iversonas planuoja dar šį sezoną. Jei kitos aplinkybės jį tenkintų, A.Iversonas susitaikytų ir su atsarginio žaidėjo vaidmeniu.“

Anot pranešimų, didžiausią susidomėjimą 10 kartų NBA visų žvaigždžių savaitgalyje dalyvavusio gynėjo paslaugomis rodo Niujorko „Knicks“ klubas.

„Niujorkas yra viena iš tų vietų, kur A.Iversonas labiausiai norėtų rungtyniauti. Jis tiesiog dievina Mike'o D'Antoni propaguojamą žaidimo stilių. Jeigu gandai apie „Knicks“ dėmesį yra tikri,  A.Iversonas būtų pakylėtas“, – neslėpė G.Moore'as.

Deja, „Knicks“ prezidentas Donnie Walshas daug optimizmo A.Iversonui ir jo agentui neturėjo suteikti. „Taip, mes stebime A.Iversono situaciją. Dabar aš tikriausiai sakyčiau „ne“ jo atvykimui į komandą, tačiau kaip bus ateityje, pažiūrėsime“, – vienam Niujorko dienraščių prisipažino „Knicks“ prezidentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius