-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 05 27

Jasikevičius: „Norėčiau žaisti daugiau“

Atėnų „Panathinaikos“ legionierius iš Lietuvos Šarūnas Jasikevičius pirmose Graikijos krepšinio lygos finalo serijos rungtynėse žaidė itin mažai – vos 9 minutes. Taip trumpai atakų organizatorius rungtyniavo tik per mačą su Salonikų PAOK, kai buvo tik ką po traumos grįžęs į rikiuotę.
33-ią gimtadienį šventęs Š.Jasikevičius Belgrade negalėjo pasidžiaugti pergale.
Š.Jasikevičius norėtų daugiau laiko praleisti aikštelėje. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, „Panathinaikos“ ekipai Š.Jasikevičiaus pagalbos itin neprireikė. Graikijos čempionai ir taip nesunkiai nugalėjo Pirėjo „Olympiacos“ klubą rezultatu 73:54.

„Jei atvirai, norėčiau žaisti daugiau. Tačiau jei komanda laimi, apie tai nėra ko ir kalbėti. Svarbiausia – klubo pergalės. Kai prireikia ir mano pagalbos, atiduodu visas jėgas“, – po pergalingų rungtynių kalbėjo Š.Jasikevičius.

Patyrusio įžaidėjo teigimu, finalo serijoje greičiausiai prireiks visų penkerių rungtynių: „Būtų smagu viską baigti greičiau, tačiau tai būtų labai sunku. Svarbiausia tiesiog apginti titulą, nesvarbu, kiek mačų mums prireiktų.“

Po rungtynių Š.Jasikevičius neturėjo progos pasikalbėti su priešingoje barikadų pusėje esančiu tautiečiu Linu Kleiza, nes teko atlikti dopingo tyrimą.

„Pasibaigus rungtynėms atėjau į dopingo kontrolierių įstaigą ir čia išgėriau penkis litrus vandens. Laiko pokalbiui su L.Kleiza tikrai neturėjau“, – juokavo „Panathinaikos“ legionierius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius