-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 29

Jasonas Kiddas susipyko su „Nets“ vadovybe ir gali pereiti į „Bucks“

NBA klubo „Brooklyn Nets“ treneris Jasonas Kiddas pareikalavo daugiau įgaliojimų komandos organizacijoje, tačiau nesulaukė vadovybės pritarimo. Tuo „Nets“ lyg ir teigiamai atsakė į „Milvaukee Bucks“ ekipos prašymą pasišnekėti dėl galimo bendro šios komandos darbo su J.Kiddu.
Joe Johnsonas ir „Nets“ treneris Jasonas Kiddas
Joe Johnsonas ir „Nets“ treneris Jasonas Kiddas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

J.Kiddas, kuris tik pernai tapo treneriu iš karto po žaidėjo karjeros pabaigos, prašė leisti jam kontroliuoti krepšinio operacijas, tačiau ši iniciatyva buvo atmesta. Po to „Nets“ kreipėsi į „Bucks“, kuri buvo prašiusi leidimo pokalbiui su J.Kiddu.

Šaltinis Bruklino ekipoje teigia nemanantis, jog J.Kiddas liks „Nets“, bei praneša, jog klubai jau aptarinėja galimą kompensaciją už strategą, kurio sutartis ketveriems metams sudarė 10,5 mln. JAV dolerių.

Teigiama, jog 41-erių specialistas gerai pažįstamas su vienu naujųjų „Bucks“ savininkų Marcusu Lasry, kuris anksčiau dirbo „Nets“, o taip pat buvo J.Kiddo finansinis konsultantas.

„Bucks“ žaidimui nuo 2013 metų vadovauja Larry Drew, kurio vadovaujamos komandos pasirodymas praėjusiame NBA sezone buvo tragiškas – 15 pergalių ir 67 pralaimėjimai.

Pagrindiniu pretendentu į „Nets“ trenerio postą įvardijamas Marcas Jacksonas, kuris buvo atleistas iš  „Golden State Warriors“ klubo ir grįžo į ESPN televiziją.

Tarp kitų pretendentų minimi Lionelis Hollinsas ir George'as Karlas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius