Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 19

Jaunuosius krepšinio talentus mokė Bahreino vyrų rinktinės treneris

Keturiolika talentingiausių jaunųjų Lietuvos krepšininkų vienijantis projektas „Samsung karta“ baigė savo pirmąjį pusmetį. Paskutinis 2012 metų renginys praėjusį savaitgalį vyko Klaipėdoje, V.Knašiaus mokyklos sporto salėje.
Treneris Mindaugas Lukošius treniruoja jaunuosius krepšininkus.
Treneris Mindaugas Lukošius treniruoja jaunuosius krepšininkus.
Temos: 2 Samsung Krepšinis

Tradiciškai su vaikais kas mėnesį darbuojasi vis kitas žinomas šalies treneris. Šį kartą berniukus krepšinio paslapčių mokė Mindaugas Lukošius, buvęs įvairių klubų Lietuvoje ir užsienyje strategas, o dabar – Bahreino vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris.

Lukošius didžiausią dėmesį skyrė jaunųjų krepšininkų gynybai. Jis pasakojo pavyzdžių, kaip gynyba padeda laimėti rungtynes ir su vaikais intensyviai dirbo beveik dvi valandas.

„Galiu palyginti su tuo, ką mačiau kitose šalyse, ir galiu pasakyti, kad šie vaikai demonstruoja labai brandų žaidimą. Jų akyse matau kibirkštis, jie labai motyvuoti, gaudo kiekvieną žodį, stengiasi atlikti kažką nauja. Malonu su tokiais vaikais dirbti“, – sakė M.Lukošius.

Po treniruotės, jau ketvirtosios šiemet, vaikai buvo pakviesti į vakarinę dalį. Ten visų septynių projekte dalyvaujančių mokyklų atstovams buvo įteikti diplomai, o vaikams surengta šventinė programa.

„Planuojame šį projektą tęsti ir toliau, kadangi ir profesionalūs treneriai, ir mokyklų atstovai tikino, kad talentingų vaikų yra labai daug, – sakė „Samsung“ Telekomunikacijų padalinio svarbiausių klientų ir rinkodaros vadovas Lietuvoje Arūnas Baratinskas. – Tikimės, kad keli iš šių vaikų, o gal ir dauguma, atstovaus Lietuvos rinktinei olimpinėse žaidynėse.“

Rugsėjį prasidėjusiame projekte vaikai taip pat darbavosi Kaune, Vilniuje ir Šiauliuose. Čia jiems treniruotes vedė Rūtenis Paulauskas, Darius Dikčius, Virginijus Sirvydis, Linas Kvedaravičius ir Arūnas Kačerauskas.

Skirtingi treneriai vaikus mokė kamuolio perdavimo, teisingo metimo paslapčių, tobulino individualius veiksmus.

Projekte iš viso dalyvauja 14 berniukų iš 7 krepšinio mokyklų Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei Šiauliuose.

VIDEO: Samsung karta: Klaipėdoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius