Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 05

JAV aukštaūgis Patricas Youngas: „Nėra jokių stabdžių Jonui Valančiūnui“

JAV devyniolikmečių rinktinė Latvijoje vykstančiame pasaulio čempionate vienintelė toliau žengia be pralaimėjimų. Tiesa, antradienį amerikiečių vos nenuskriaudė lietuviai, kurie varžovams nusileido tik po dramatiškos kovos ir pratęsimo – 105:107.
Rungtynių akimirka
Patricas Youngas (k.) žavėjosi Jono Valančiūno žaidimu. / V.Mikaičio nuotr.

Itin svariai prie pergalės, garantavusios JAV pirmąją vietą F grupėje, prisidėjo vidurio puolėjas Patricas Youngas. Pratęsime aukštaūgis pataikė du dvitaškius su pražangomis ir padėjo savo ekipai persverti rezultatą.

Kita vertus, ketvirtojo ketvirčio pabaigoje P.Youngas prametė abu JAV ekipai pergalę galėjusius atnešti baudos metimus.

Krepšininkas apie savo pasirodymą kalbėti buvo nelinkęs ir pergalės laurus skyrė paskutinius susitikimo taškus pelniusiam Jeremy Lambui (35 tšk.).

„Rungtynių pradžioje mes žaidėme kaip komanda, ir greitai įgijome pranašumą, tačiau žaidimas nesibaigia po dviejų kėlinių. Lietuviai sugrįžo per trečią ir ketvirtą ketvirčius ir parodė, kodėl jie nusipelnė būti čia. Tai labai talentinga komanda, jie tiesiog apvertė žaidimą aukštyn kojom, mes pralenkėme juos tik pabaigoje. Mes neatsikovojome daug kamuolių, kuriuos turėjome atsikovoti. Pabaigoje Jeremy mus ištraukė, nors lietuviai vis išdygdavo, išsiverždavo į priekį“, – po mačo kalbėjo 15 taškų į Lietuvos krepšį įmetęs P.Youngas.

„Lietuviai pratęsime labai greitai įgijo apčiuopiamą persvarą. Turėjau užmiršti, kad pramečiau kelis metimus iš eilės ir susikoncentruoti į tai, kas vyksta dabar. Susikaupėme ir laimėjome“, – pridūrė amerikietis.

Krepšininkas taip pat negailėjo pagyrų savo tiesioginiam oponentui – Jonui Valančiūnui (30 tšk., 14 atk. kam.).

„Nėra jokių stabdžių Jonui Valančiūnui. Jis mėto tritaškius, laisvus metimus. Jis gali viską“, – susižavėjimą Lietuvos rinktinės lyderiu demonstravo amerikietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius