-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 21

„JAZZ-Diremta“ driokstelėjo: ekipą papildė keturi žaidėjai

Pastaruoju metu gerėjantį krepšinį demonstruojanti, bet be pergalių (0/14) pirmajame NKL rate likusi Kauno „JAZZ-Diremta“ sulaukė rimto pastiprinimo. Rolando Urkio treniruojamą ekpą papildė aukštaūgiai Darius Šilinskis ir Vaidas Trepočka, atakuojantis gynėjas Malcolmas Hawkinsas bei įžaidėjas Evaldas Dainys. Trys iš šių krepšininkų turi LKL patirties, o legionierius iš JAV rungtyniavo Latvijos aukščiausioje lygoje. Visi jie galės debiutuoti jau šiandien rungtynėse su Joniškio „Delikatesu“.
Evaldas Danys
Evaldas Danys / nkl.lt nuotr.

Į komandą grįžo fizinio ruošimo treneris Martynas Juodeška. Ekipą oficialiai paliko Deividas Sabeckis.

Kauno „Žalgiryje“, Alytaus „Alitoje“, Panevėžio „Techase“, Kėdainių „Nevėžyje“, Slovakijoje, Estijoje ir Ispanijoje žaidęs 30-metis D.Šilinskis praėjusiame sezone rungtyniavo LKL ir vilkėjo „Nevėžio“ marškinėlius. LKL pirmenybėse 216 cm ūgio centras pelnė vidutiniškai 3,2 taško, atkovojo 2,3 kamuolio ir rinko 3 naudingumo balus per rungtynes.

200 cm ūgio puolėjas V.Trepočka į „JAZZ-Diremtą“ keliasi iš Panevėžio „Bangenės“. 34 metų veteranas RKL čempionate rinko po 15,2 taško, atkovojo po 7,2 atšokusio kamuolio ir aikštę palikdavo su 20,4 naudingumo balo. Praeityje šis krepšininkas rungtyniavo LKL (Panevėžio „Preventa-Malsena“, „Panevėžys“, „Techasas“) ir NKL (Utenos „Juventus-LKSK“, Vilniaus „Š. Marčiulionio krepšinio akademija“, Radviliškio „Radviliškis-Juodeliai“) čempionatuose.

Į Kauno ekipą atvykęs E.Dainys pavasarį su „Mažeikiais“ tapo NKL čempionu. 32 metų 180 cm ūgio atakų organizatorius 2013-2014 metų NKL sezone rinko 4,5 taško, atkovojo 2,2 kamuolio ir komandos draugams asistavo vidutiniškai 3,2 karto per rungtynes. Per savo karjerą „JAZZ-Diremtos“ naujokas atstovavo tokiems klubams kaip Vilniaus „Lietuvos rytas“, Klaipėdos „Neptūnas“ ir Prienų „Rūdupis“.

Legionierius M.Hawkinsas į Kauną keliasi iš Latvijos, kur „Jēkabpils“ komandoje sužaidė vienerias rungtynes. Jose 196 cm ūgio gynėjas pasižymėjo 6 taškais ir 2 atkovotais kamuoliais. Prieš tai amerikietis rungtyniavo Slovėnijoje ir JAV, Norfolk St. Universiteto komandoje (NCAA).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius