-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 01

Jeremy Lino pasaka baigiasi: dėl traumos krepšininkas praleis likusią sezono dalį

Šį sezoną NBA lygos atradimu tapęs Jeremy Linas sezoną baigs ne taip, kaip tikėjosi ar norėjo. Niujorko „Knicks“ įžaidėjui įplyšo kairės kojos kelio meniskas.
Jeremy Linas
Jeremy Linas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

23 metų 191 cm ūgio krepšininkas kitą savaitę gulsis ant operacinės stalo, po kurios negalės rungtyniauti 6 savaites. Vadinasi, J.Linui šis sezonas – baigtas, kadangi reguliarusis NBA sezonas finišuos balandžio 26 dieną.

„Jeigu taip būtų nutikę sezono pradžioje... Nežinau, kur šiuo metu būčiau. Tikrai neturėčiau darbo ir veikiausiai kovočiau dėl vietos komandoje vasaros lygoje. Tačiau viskas nutiko dabar ir tai labai skaudina, nes kartu su kitais žaidėjais šiai komandai atidavėme visą savo širdį ir dvasią. Sunku nebūti šalia jų, kai to labiausiai reikia“, – apgailestavo šio sezono NBA sensacija.

Traumuoto įžaidėjo vietą startiniame penkete perims veteranas Baronas Davisas.

Be J.Lino, „Knicks“ taip pat kelias artimiausias savaites bus priversta verstis be puolėjo Amar'e Stoudemire'o, kuris yra patyręs nugaros traumą.

Šį sezoną J.Linas vidutiniškai per 27 žaidimo minutes pelnydavo 14,6 taško (44 proc. dvit., 32 proc. trit., 79 proc. baud.), atkovodavo 3,1 kamuolio ir atlikdavo 6,1 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius