Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 30

Jerry Colangelo: JAV rinktinę Londone bus galima lyginti su 1992-ųjų „Svajonių komanda“

JAV nacionalinės komandos užmojai prieš 2012 metų Londono olimpines žaidynes – labai dideli. Tai nesunkiai galima suprasti išgirdus rinktinės vadovo Jerry Colangelo kalbas, pasak kurio būsimą ekipą bus galima lyginti su legendine 1992-ųjų „Svajonių komanda“.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Manau, kad daryti tokį palyginimą bus teisinga. Pažiūrėkite, kokį progresą šie vyrai padarė nuo Pekino olimpiados. Komandoje turime kelis vienus iš geriausių žaidėjų per visą istoriją“, – tikino J.Colangelo.

Amerikietis išskyrė penkias pavardes – Kobe Bryantą, LeBroną Jamesą, Dwyane'ą Wade'ą, Keviną Durantą bei Derricką Rose'ą.

Tiesa, J.Colangelo pripažino: „Yra tik viena „Svajonių komanda“ ir manau, kad taip ir turi būti. Tačiau net nekyla klausimas, jog Londone būsime stipresni nei 2008 metais. Jie labiau patyrę, subrendę ir turime dar daugiau talento.“

Jau sausį JAV paskelbs 18-20 kandidatų, kurie pretenduos patekti į 2012 metų olimpines žaidynes. Minima, kad duris į nacionalinę komandą pravers debiutiniame sezone NBA sužibėjęs Blake'as Griffinas.

Vis dėlto JAV rinktinės štabas negali būti ramus dėl artėjančios vasaros, nes gali nepavykti surinkti visų geriausių krepšininkų. Tam pagrindo suteikia dėl lokauto galintis užsitęsti NBA sezonas. Numatyta, kad amerikiečiai treniruočių stovyklą pradės liepos 5-ą, o NBA finalai vėliausiai baigsis birželio 26-ąją. Gerokai sutrumpėjusios atostogos gali toli gražu nesuvilioti inoringųjų NBA žvaigždžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius