-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 05 /14:36

Jonas Kazlauskas dėl NBA Vasaros lygos leistų Mantui Kalniečiui pavėluoti į rinktinės stovyklą

Lietuvos krepšinio vyrų ir moterų rinktinių žaidėjai pristatė naują 2014 ir 2015 metams skirtą „Nike“ aprangą. Renaldas Seibutis ir Kamilė Nacickaitė vilkėjo naujais baltos spalvos, o Simas Jasaitis ir Mantė Kvedaravičiūtė – žalios spalvos marškinėliais. Be to, pranešta, kad bendrovė „Nike“ Lietuvos rinktines rengs bent iki 2020 metų. Pristatyme dalyvavęs treneris Jonas Kazlauskas sulaukė klausimų ir apie būsimas rinktinės kovas, ir apie Manto Kalniečio norą prasimušti į NBA lygą.
Pristatymo akimirka
Pristatymo akimirka / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Jau anksčiau pranešėme, kad Krasnodaro „Lokomotiv“ klube rungtyniaujantis pagrindinis rinktinės įžaidėjas M.Kalnietis išvyko į JAV, kur dalyvauja „Brooklyn Nets“ laisvųjų agentų stovykloje.

„Mantas yra iš tų, kuri visada yra pasirengęs žaisti rinktinėje. Labai šaunu, kad jis veržiasi tobulėti ir nori rungtyniauti NBA. Vėluoti į rinktinės stovyklas negali niekas, nė vienas žaidėjas, jeigu tai darytų dėl atostogų. Manto atveju, jeigu vieną kitą dieną pavėluos – nieko blogo. „Vasaros lygoje“ jis žais, o ne atostogaus, tad bus pasirengęs“, – teigė J.Kazlauskas.

Treneris pasakojo ir apie daugeliui ramybės neduodančias krepšininkų kandidatų sveikatos problemas.

„Šiandien vis dar negaliu daug pasakyti. Jonui Mačiuliui sezonas tik ką baigėsi, jis turi pasikonsultuoti su medikais. Linas Kleiza dar žaidžia, LKL krepšininkai dar žaidžia. Kai sezonas baigsis prasidės rimti susitikimai su žaidėjais ir medikais, o tada bus ir atsakymai“, – pasakojo J.Kazlauskas.

Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas pasidalijo informacija ir apie krepšininkų draudimus, nors sumos, kiek tai kainuos, neatskleidė.

„Šiemet draudimai jau yra parengti visiems žaidėjams – ir pagrindinės, ir rezervinės ekipos kandidatams. Taip pat apdraustos ir moterų rinktinės žaidėjos. Norėjome atsiriboti nuo FIBA draudimų ir tuo užsiimti patys, džiaugiamės, kad tai pavyko. Kainą išlaikykime paslaptyje, tačiau skaičiai nėra šokiruojantys, viskas sutelpa į mūsų biudžeto rėmus“, – pasakojo M.Špokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius