-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 10

Jonas Kazlauskas: „Koks bus mano sprendimas? Likti!“

Jono Kazlausko mobilusis telefonas per treniruotę Kinijoje netilo. Taip treneris sužinojo apie Lietuvos krepšinyje dar kartą įvykusias drastiškas permainas. „Koks bus mano sprendimas? Likti!“ – 15min.lt teigė rinktinės strategas.
Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Jonas Kazlauskas
Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Jonas Kazlauskas / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

Sporto grupę „Facebook“ tinkle mėgsta beveik 9 tūkst. žmonių. Prisijunk ir tu – spausk LIKE.

Praėjus lygiai savaitei po netikėtų įvykių Lietuvos krepšinį valdančioje institucijoje, ketvirtadienį šalį sudrebino kita žinia. Šaltinių duomenimis, LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas traukiasi, o atsistatydinimo raštą įteikęs prezidentas Arvydas Sabonis grįžta. 

J.Kazlauskas 15min.lt neslėpė, kad jį labai pradžiugino naujienos, atskriejusios iš gimtinės.

„Labai apsidžiaugiau. Norėjau, kad Balčiūnas pasitrauktų. Dar kartą patikinsiu, kad neturiu nieko prieš jį kaip žmogų, bet buvau labai nepatenkintas jo darbu. Jis skaldė federaciją, o ne ją vienijo“, – kalbėjo treneris.

J.Kazlauskas atsakė ir į klausimą, kuris buvo svarbiausias krepšinio gerbėjams. Ar treneris ir toliau treniruos Lietuvos rinktinę?

„Liksiu dirbti su Lietuvos krepšinio rinktine, jei tik Sabonis norės tęsti darbą. Jei jis matys mane einant šias pareigas, tai pirmyn! Aš noriu šiam žmogui padėti. Jei ne kaip treneris, tai bus ir kitų būdų vystyti Lietuvos krepšinį“, – teigė Kinijoje šiuo metu dirbantis strategas. 

Nors J.Kazlauskas kalbėdamas apie darbą šalies krepšinio rinktinėje dažnai jį sieja su pagalba A.Saboniui, tačiau treneris neslepia, kad tai ir didžiulė garbė: „Ar galima per jėgą kažką daryti? Tikrai nesu niekieno verčiamas, o dirbu iš širdies ir žiūriu į šias pareigas su pačia didžiausia atsakomybe.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius