-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 05

Jonas Mačiulis: geriau šį sezoną liksiu be klubo, nei pasirašysiu kontraktą su bet kuo

Jonas Mačiulis neatmeta galimybės, kad šį sezoną gali likti be klubo. Po traumos atsigaunantis Lietuvos krepšinio rinktinės puolėjas pasiūlymų sulaukia, tačiau ne tokių, kokių pats norėtų.
Jonas Mačiulis
Jonas Mačiulis / Tomo Lukšio/ BFL nuotr.

„Jokio aiškumo, kur žaisiu, kol kas nėra. Pasiūlymų turiu, tačiau jie yra netenkinantys. Ne pinigine prasme: siūlo normalius pinigus, tačiau šalys, lygos, klubai, iš kurių ateina pasiūlymai, manęs nevilioja.

Galbūt ir ta trauma daro įtaką. Pavyzdžiui, ateina tokių pasiūlymų, kai siūlo ilgalaikį trejų metų kontraktą, tačiau su išlyga, kad traumos atveju pinigų negausiu. Negaliu sutikti su tokiomis sąlygomis“, – 15min.lt teigė J.Mačiulis, nepanoręs atskleisti, kokių šalių klubai bando jį prisivilioti.

Dar prieš pusantro mėnesio J.Mačiulis sakė, kad grįžti norėtų į Eurolygos klubą. Eurolygoje naujų žaidėjų registravimo langas užsidarys sausio 17 dieną, o po to atsivers tik įpusėjus „Top-16“ etapui.

J.Mačiuliui norėtųsi klubą susirasti iki sausio 17 dienos, bet jei nepavyks – tragedijos nedarys.

„Nebėra ko laukti, laiko neturiu daug, tačiau gali nutikti ir taip, kad ir sausio 17 dieną dar neturėsiu kontrakto. Nenoriu prisirišti prie klubo, siūlančio ne pačias geriausias sąlygas. Noriu išlaukti tikrai gero pasiūlymo. Sezonas jau įpusėjo, tad nieko baisaus neatsitiks, jei iki sezono pabaigos prabūsiu be kontrakto“, – kalbėjo J.Mačiulis.

„Sudėtinga situacija ir pačioje rinkoje. Naujų žaidėjų registravimo langas Eurolygoje atsidarė  prieš Kalėdas, tačiau apie jokius skambius pirkinius kol kas negirdėti“, – pridūrė krepšininkas.

Lietuvos rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra ko gero nėra iš tų, kuris džiaugtųsi, jei J.Mačiulis antrąją sezono dalį praleistų be klubo. Pats krepšininkas, paklaustas apie rinktinę, šypteli: „Jei neturėsiu klubo, gal ir nekvies. O gal pakvies į pirmąsias stovyklas bent pasitreniruoti. Aš ir tuo džiaugčiausi“.

J.Mačiulis šiuo metu treniruojasi Kaune. Kai Kauno „Baltams“ trūko žaidėjų, puolėjas buvo prisijungęs prie šios komandos treniruočių.

Primename, kad gegužės viduryje Milano „Armani Jeans“ klubui tuomet atstovavęs J.Mačiulis Italijos krepšinio pirmenybėse patyrė kelio traumą, dėl kurios buvo priverstas praleisti Lietuvoje vykusį Europos čempionatą. Treniruotis J.Mačiulis pradėjo tik gruodžio mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius