Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 28

Jonas Mačiulis: „Panathinaikos“ komanda daug iš manęs tikisi

Lietuvos rinktinės puolėjas Jonas Mačiulis šią vasarą pasirašė sutartį su Atėnų „Panathinaikos“ ekipa ir jau pluša Graikijoje. 27 metų 200 cm ūgio atletas komandos gerbėjus perspėjo, kad nereikia iš karto tikėtis stulbinamų rezultatų.
Jonas Mačiulis
Jonas Mačiulis / Fotodiena/Alfredo Pliadžio nuotr.

„Esame visai nauja komanda ir mums reikia laiko susižaisti. Kol kas viskas klostosi puikiai. Kiekvieną dieną sunkiai dirbame, turime gerus krepšininkus ir solidžią komandą. Labai svarbu ir tai, jog komandoje vyrauja puiki atmosfera. Ekipos draugai man padeda ne tik aikštelėje, tačiau ir už jos ribų“, – džiaugėsi atletas.

Blankiai Olimpiadoje atrodęs krepšininkas yra patenkintas, jog „Panathinaikos“ gerbėjai ir vadovai iš jo tikisi svaraus indėlio į komandos pergales.

„Puiku, jog komanda daug iš manęs tikisi. Būtent ekipos, kurioje gaučiau svarbų vaidmenį aš ir ieškojau. Aš nesu iš tų žaidėjų, kurie pasibaigus rungtynėms eina žiūrėti savo statistikos. Mane domina tik komandinis žaidimas. Mano keliamas tikslas yra vienas – laimėti. Nesiekiu tapti naudingiausiu arba rezultatyviausiu žaidėju. Pergalės yra svarbiausia“, – mintis dėstė krepšininkas.

Londono olimpiadoje J.Mačiulis vidutiniškai per 14 žaidimo minučių vidutiniškai įmesdavo 2,8 taško (50 proc. dvit., 20 proc. trit., 50 proc. baud.) ir atkovodavo 2,4 atšokusio kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius