Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 19

Jonas Valančiūnas gavo geriausią, treneris Dwane'as Casey – prasčiausią pažymį

„Toronto Raptors“ rungtynes apžvelgiantis portalas „Raptors Republic“ gyrė Lietuvos krepšininką Joną Valančiūną už puikų pasirodymą rungtynėse su „Minnesota Timberwolves“ bei peikė trenerį Dwane'ą Casey už nesuprantamus sprendimus. Toronto ekipa iškovojo pergalę 105:100.
Jonas Valančiūnas ir Dwane'as Casey
Jonas Valančiūnas ir Dwane'as Casey / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

J.Valančiūnas į „Timberwolves“ krepšį įmetė 15 taškų ir atkovojo 15 kamuolių bei buvo naudingiausias krepšininkas savo komandoje. Už tokį pasirodymą „Raptors Republic“ lietuviui parašė aukščiausią įvertinimą – A su pliusu.

VIDEO: Jono Valančiūno dėjimas

Joks kitas „Raptors“ krepšininkas tokio įvertinimo už pastarąsias rungtynes negavo. Kyle'ui Lowry portalas parašė A, o DeMarui DeRozanui – A su minusu.

J.Valančiūnas jau per 9 minutes įmetė 4 taškus, atkovojo 7 kamuolius, blokavo metimą ir buvo vienas geriausių pagal +/ – statistiką su +7. Vis dėlto, iki didžiosios pertraukos lietuvis daugiau rungtynėse nežaidė.

VIDEO: [HD] Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors | Full Highlights | March 18, 2015 | NBA

Už šį sprendimą ir kitus ne itin aiškius taktinius sumanymus „Raptors Republic“ komandos treneriui D.Casey parašė D su minusu. Tai vienas žemiausių pažymių JAV sistemoje.

Keistas buvo ne tik J.Valančiūno, bet ir Amiro Johnsono žaidimo laiko skirstymas. Pastarasis, kaip ir lietuvis, puikiai pradėjo mačą, tačiau didesnę pirmosios rungtynių pusės dalį praleido ant suolo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius