-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 21

Jonas Valančiūnas išvyko į Ameriką: Naujajame Džersyje jį palaikys tėvai ir Dainius Zubrus

Antradienį ryte Jonas Valančiūnas išvyko į Naująjį Džersį, kur ketvirtadienį vakare dalyvaus kasmetinėje NBA naujokų biržoje. NBA lygos pageidavimu į „žaliąjį kambarį“ pakvietimus gavę naujokai kviečiami atvykti anksčiau, kad galėtų sudalyvauti su NBA naujokų birža susijusiuose renginiuose Niujorke.
Jonas Valančiūnas ruošiasi NBA naujokų biržai
Jonas Valančiūnas ruošiasi NBA naujokų biržai. / Alfredo Pliadžio/pliadisfoto.lt nuotr.

Diena vėliau į Naująjį Džersį išvyks ir J.Valančiūno tėvai. Tikimasi, kad „žaliajame kambaryje“ prie J.Valančiūno prisijungs vienintelis NHL žaidžiantis ledo ritulininkas iš Lietuvos Dainius Zubrus. Būtent „Prudential Center“ arena, kurioje ir vyks NBA naujokų birža, yra Naujojo Džersio „velnių“ namų arena.

NBA naujokų biržos renginiui J.Valančiūną papuošė „Palermo“ parduotuvių tinklas, prekiaujantis žymiųjų gamintojų iš Italijos drabužių, batų bei aksesuarų kolekcijomis.

„Buvau maloniai nustebintas „Palermo“ parduotuvės personalo darbu. Jie stilingai aprengė mane per nepilną pusvalandį. Jau nekalbu apie drabužių dydžius. Ir iš kur jie tokių gauna, – džiaugėsi J.Valančiūnas. – Manau, kad turėčiau atrodyti ne prasčiau nei kiti biržos dalyviai.“

NBA naujokų birža įvyks jau šį ketvirtadienį 19.30 val. Niujorko laiku arba naktį iš ketvirtadienio į penktadienį 2 val. 30 minučių Lietuvos laiku. Įdomu tai, kad NBA naujokų birža įvyks per vieną didžiausių švenčių Lietuvoje – Jonines.

Papildyta 11.30 val.

Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Jono Valančiūno agentai artėja prie susitarimo dėl krepšininko išpirkos dydžio, tačiau iškyla kita problema. Sostinės klubas nesutinka talentingojo devyniolikmečio į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA) išleisti jau kitą sezoną, rašo tinklalapis BasketNews.lt.

Manoma, kad nesutarus dėl galimybės J.Valančiūnui į NBA vykti jau kitą sezoną, jo vertė biržoje gali smukti. Iki birželio 30 dienos lietuvis galėtų sudaryti kontraktą su NBA klubu dar pagal senąją darbo sutartį.

Be to, NBA ir žaidėjų asociacijai susitarus dėl naujos darbo sutarties, joje atlyginimai krepšininkams bus gerokai apkarpyti. Todėl pasirašęs sutartį su NBA klubu pagal naująsias sąlygas, J.Valančiūnas gali prarasti nemenką dalį pinigų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius