-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 11

Jonui Kazlauskui nerimą kelia NBA rungtyniaujantys lietuviai

Antradienį Kaune pristatydamas savo padėjėjus, Lietuvos vyrų rinktinės treneris Jonas Kazlauskas prakalbo ir apie didžiausią nerimą jam keliančius žaidėjus. Strategui kyla daug klausimų dėl stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje NBA rungtyniaujančių lietuvių.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Pagrindinis galvos skausmas yra dėl mūsų rinktinės žaidėjų. Mano supratimu, Donatas Motiejūnas negauna žaisti visiškai. Linas Kleiza tai žaidžia, tai nežaidžia, tai yra traumuotas. Jonas Valančiūnas gauna savo minutes, tačiau nuolat yra atgarsių ir gąsdinimų, kad gali prarasti vietą starto penkete. Kad nebūtų bereikalingų spekuliacijų, geriausia viską pasižiūrėti vietoje. Susitiksime su vyrais, pakalbėsime ir tuomet galėsime daugiau papasakoti, kokia iš tiesų yra situacija.

Pagrindinis rinktinės įžaidėjas (Mantas kalnietis, – red. past.) taip pat yra traumuotas ir gauna žaisti nedaug“, – kalbėjo J.Kazlauskas.

„Toronto Raptors“ atstovaujančių Lino Kleizos ir Jono Valančiūno nei „Houston Rockets“ garbę ginančio Donato Motiejūno žaidimą J.Kazlauskas tikisi išvysti artimiausiu metu.

Treneris ketvirtadienį, kartu su Lietuvos krepšinio federacijos prezidentu Arvydu Saboniu ir vykdomuoju direktoriumi Pauliumi Motiejūnu, išskrenda į Ameriką. Gruodžio 14 d. jie stebės „Toronto Raptors“ susitikimą su „Dallas Mavericks“, o gruodžio 16 d. – su „Houston Rockets“.

Primename, kad antradienį Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Jonas Kazlauskas paskelbė savo padėjėjų pavardes. Jais tapo Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Darius Maskoliūnas, Kazanės „Uniks“ trenerio asistentas Gintaras Krapikas, Maskvos CSKA treneris skautas Benas Matkevičius ir Krasnodaro „Lokomotiv“ fizinio rengimo treneris Sigitas Kavaliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius