Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 27

„Juventus“ LKL čempionate palangiškius sutrypė 60 taškų skirtumu

Net 60 taškų skirtumu – tokią įspūdingą pergalę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate iškovojo Utenos „Juventus“ klubas, namuose net 96:36 (28:8, 31:14, 24:6, 13:8) nušlavęs autsaiderę „Palangos“ komandą.
Utenos „Juventus“ komanda
Utenos Juventus komanda / utenosjuventus.lt nuotr.
Temos: 1 Palanga

Po šios sėkmės „Juventus“ savo sąskaitoje turi tris laimėjimus ir vieną pralaimėjimą, o „Palanga“ nusileido visusuose penkiuose mačuose.

Jau po pirmųjų minučių „Juventus“ pirmavo 13:0, įpusėjus trečiajam kėliniui skirtumas pasiekė penkiasdešimties taškų ribą – 75:25. Prieš paskutinį  kėlinį „Juventus“ buvo priekyje 83:28.

Kovą po krepšiais „Juventus“ laimėjo net 43:22. Tritaškius šeimininkai metė 64 proc. taiklumu (9/14), o dvitaškius beveik 58 proc. taiklumu (26/45).

Nugalėtojams 17 taškų surinko Gintautas Matulis, 15 – Darius Gvezdauskas, 14 – Karolis Petrukonis , po 12 – Darrickas Leonardas ir Mantas Vilimas, po 11 – Aidas Viskontas ir Laimonas Kisielius, 4 – Nerijus Varnelis.

Svečių gretose išsiskyrė tik 4 žaidėjai: Evaldas Lengvinas ir Mantas Mockevičius pelnė atitinkamai 12 ir 10 taškų, o Justas Petkevičius ir Renaldas Simanavičius po 7.

„Juventus“ dabar yra penktas LKL čempionate. Turnyre pirmauja visas penkias pergales iškovojusi „Prienų“ komanda. Antrąją-ketvirtąją vietas LKL čempionate su dviem pergalėmis dalijasi Kauno „Žalgirio“, Vilniaus „Lietuvos ryto“ bei „Šiaulių“ krepšininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius