-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 18

Kalniečio agentas: Mantas turi vieną galiojančią sutartį – su „Benetton“

Kauno „Žalgirio“ ekipa, penktadienį paskelbusi apie sutarties su gynėju Mantu Kalniečiu pratęsimą dar vienam sezonui, tikina turinti visus reikiamus dokumentus, kurie įrodo, kad Lietuvos rinktinės kandidatas turi dar mažiausiai vieną sezoną galiojantį kontraktą su šalies vicečempionų klubu. Krepšininko agentas tvirtina, jog M.Kalnietis yra „Benetton“ narys.
Kauniečiai be didesnio vargo įveikė svečius iš Tartu.
M.Kalnietis, anot jo agento, turi vieną sutartį – su Trevizo klubu. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Turime visus dokumentus, kurie įrodo, jog Mantas Kalnietis yra „Žalgirio“ žaidėjas ir turi dar mažiausiai vieną sezoną galiojančią sutartį“, – teigė Kauno ekipos direktorius Paulius Motiejūnas.

Komandos vadovas paaiškino, kad visą sezoną žaidėjams buvo neteisingai priskiriamas laisvųjų agentų statusas: „Ta informacija visą sezoną buvo klaidinga. Vieni žaidėjai tą statusą turėjo ir juo pasinaudojo, o kiti nepasinaudojo.“

Žaidėjas yra „Benetton“ komandos narys ir turi atvykti į šį klubą, – sakė L.Cappicchioni.

Tuo tarpu M.Kalniečiui atstovaujančios agentūros „Interperformances“ agentas Luciano Cappicchioni portalui krepsinis.net šeštadienį patvirtino, kad gynėjas turi tik vieną galiojančią sutartį – su Trevizo „Benetton“ klubu.

„Mantas Kalnietis turi vieną galiojantį trejų metų kontraktą su Trevizo „Benetton“ klubu. Kad ir kokius dokumentus turi Paulius Motiejūnas, jie netikslūs“, – kategoriškas buvo L.Cappicchioni.

Paklaustas, kas bus daroma toliau, agentas buvo dar kategoriškesnis: „O kodėl kas nors turėtų būti daroma? Žaidėjas yra „Benetton“ komandos narys ir turi atvykti į šį klubą. Kokius dar sprendimus daryti?“

Portalo krepsinis.net duomenimis, jei abi pusės artimiausiu laiku neras kompromiso, situaciją nagrinės Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA). Trevizo klubas nėra nusiteikęs atiduoti žaidėjo, todėl be FIBA įsikišimo ginčas veikiausiai išspręstas nebus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius