-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 21

Kalniečio istorijoje padėtas taškas

Mantas Kalnietis ir toliau gali ramiai jaustis dėl savo ateities. Įžaidėjas kitame sezone atstovaus ŪBIG valdomai Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandai.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 Mantas Kalnietis

Penktadienį „Žalgirio“ klubas gavo raštą iš Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) arbitražo, kuriame pranešama, kad per dviejų savaičių laikotarpį arbitražas nesulaukė apeliacijos skundo ir tolimesnė apeliacija nėra galima.

Primename, jog prieš daugiau nei mėnesį paskelbus, kad M.Kalnietis lieka „Žalgiryje“, krepšinio pasaulyje buvo įsižiebusios diskusijos, ar gynėjo sutartis su Kauno klubu yra tikrai galiojanti. Vėliau, liepos 27-ąją, FIBA paskelbė, kad Kalnietis turi vienintelę galiojančią sutartį – su „Žalgiriu“. Pagal nuostatus taip pat buvo paskirtas dviejų savaičių terminas apeliacijos pateikimui.

Naujai gautame rašte yra skelbiama, kad nors ieškovas ir sumokėjo žyminį apeliacijos mokestį, tačiau iki rugpjūčio 10 d. nepristatė jokių apeliacijos skundo dokumentų, todėl žyminis mokestis yra grąžinamas ieškovui.

2008-2009 m. sezone Eurolygos varžybose Kalnietis aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 24,7 min., pelnydavo po 8,5 taško, atkovodavo po 2,3 kamuolio ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus per mačą. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate dukart šalies čempiono rodikliai siekė 11,3 taško, 2,7 atkovoto kamuolio ir 4,3 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius