-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 17

Kalnietis norėtų likti „Žalgiryje“

„Padėtis pasikeitė ir aš noriu likti „Žalgiryje“, – „Kauno dienai“ teigė Mantas Kalnietis. To norėtų ir „Žalgirio“ vadovai, ir komandos gerbėjai. Tačiau lietuvio ateitis – Trevizo „Benetton“ rankose.
Kauniečiai be didesnio vargo įveikė svečius iš Tartu.
M.Kalnietis dar norėtų likti Kaune, bet veikiausiai kitą sezoną jau žais Italijoje. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Parašą ant trejų metų sutarties su Trevizo „Benetton“ ekipa M.Kalnietis buvo padėjęs jau vasario mėnesį, kai Kauno klubas laviravo ant bankroto ribos. Situacijai pasikeitus 22 metų 195 cm ūgio gynėjas tikisi dar bent metus likti Kaune ir žaisti „Žalgirio“ komandoje.

„Dabar situacija pasikeitė. Gavau gerą „Žalgirio“ pasiūlymą. Ir šiame pasiūlyme net ne pinigai svarbiausia, o tai, kad būčiau pagrindinis komandos įžaidėjas, – „Kauno dienai“ sakė M.Kalnietis. – „Žalgiris“ – man sava, pažįstama komanda, rungtyniaus Eurolygoje, daug žaisdamas turėčiau sąlygas tobulėti ir man tai būtų naudinga.“

Tiesa, ar gynėjas liks Kaune, priklausys nuo „Benetton“ vadovybės. Anot žalgiriečiui atstovaujančios agentūros „Interperformances“ vadovo Luciano Capicchioni, ką nors pakeisti būtų sunku. Jo nuomone, M.Kalnietis 99 proc. kitą sezoną žais Italijoje, nes Trevizo komanda nori aplink jį lipdyti žaidimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius