-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 11

Kandidatas treniruoti „Žalgirį“ pageidauja komandos sudėties permainų

Iliasas Zouras laukia „Žalgirio“ vadovų skambučio. Šis treneris iš Graikijos Kauno komandoje gali pakeisti laikinai ekipai vadovaujantį Rimantą Grigą, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Iliasas Zourosas
Iliasas Zouras / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Ilias Zouros

Iliasas Zouras praėjusį savaitgalį buvo atvykęs į Lietuvą. Jo vizito tikslas – ne poilsis mūsų šalyje.

Vilniaus viešbutyje „Radisson Blue” apsistojęs buvęs Atėnų „Panellinios“ treneris šeštadienį lankėsi Kaune ir susitiko su „Žalgirio“ klubo vadovais.

„Žalgiris” siūlo sutartį 44 metų graikui, bet derybas stabdo porą kliūčių.

Anot „Lietuvos ryto“ šaltinių, I.Zouras prašo kiek didesnio atlyginimo, nei siūlo Kauno klubas. Tačiau skirtumas nėra didelis ir tai neturėtų tapti kliūtimi.

Praėjusį sezoną geriausiu Europos taurės turnyro treneriu išrinktas graikas pageidautų ir kai kurių komandos sudėties permainų.

Nors I.Zouras vakar grįžo namo į Atėnus, jis yra pasirengęs vėl sėsti į lėktuvą ir skristi į Kauną, jei derybos su „Žalgiriu“ baigtųsi sėkmingai.

– Ar galite patvirtinti, kad Rimantas Grigas iki sezono pabaigos liks vyriausiojo trenerio poste? – „Lietuvos žinios“ paklausė „Žalgirio“ generalinio direktoriaus P.Motiejūno.

– Visko gali būti. Kaip nuolat ieškome žaidėjų, taip dairomės ir trenerių, kurie galėtų prisidėti prie komandos ar nuo kito sezono, ar dabar. Mes patenkinti trenerio R.Grigo darbu ir neieškome, kuo jį pakeisti.

– Kokia situacija dėl D.Šalengos – ar su juo palaikote ryšį? – Laukiame sportininko viešo paaiškinimo – kaip jo organizme galėjo atsirasti draudžiamų preparatų.

– Iki Eurolygos „Top-16“ etapo pradžios naujų žaidėjų atsiras?

– Laiko turime iki sausio 18 dienos. Mus labiau domintų aukštas krepšininkas ir lengvasis krašto puolėjas. Žiūrime, kokia šiuo metu žaidėjų pasiūla rinkoje. Matome, kad ji nedidelė, nes stiprinasi ir kiti į antrąjį etapą patekę klubai.

Paleidžiamojo rašto neduos

– Esate patenkinti naujausiu pirkiniu – 222 cm ūgio Bobanu Marjanovičiumi?

– Be abejo. Bobanas dirba neblogai, pritampa prie komandos. Jis kitokio stiliaus žaidėjas nei mūsų aukštaūgiai. Ir per treniruotes, ir per varžybas matėme, kad jis turi potencialo, ir tai bandysime išnaudoti. Bobano rankos ilgos – jam tereikia perduoti kamuolį ir sukurti progą atakuoti – tada problemų neturėsime.

– Kas girdėti dėl vienašališkai kontraktą nutraukusio M.Begičiaus? Gal jis jau gavo paleidžiamąjį raštą?

– Nedavėme ir neduosime. Procesas vyksta – tariamės su teisininkais ir bylinėsimės su krepšininko agentais. Kad ir kaip reikalai pasisuktų, žaidėjo agentus paduosime į teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius