Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 16

Karjeros rungtynes sužaidęs Marius Runkauskas: „To iš savęs nesitikėjau“

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkas Marius Runkauskas VTB Jungtinės lygos rungtynes su Minsko „Cmoki“ ekipa atsimins veikiausiai visą savo gyvenimą. Gynėjas įmetė į priešininkų krepšį 40 taškų, iš kurių 30 pelnė tolimais šūviais – tai neabejotinai geriausias M.Runkausko karjeros pasirodymas. Uostamiesčio ekipai pergalę padovanojęs krepšininkas teigė, kad prie tokio jo šou, be jokios abejonės, prisidėjo sėkmė.
Marius Runkauskas
Marius Runkauskas / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Klaipėdos ekipos žaidėjas tą vakarą surinko net 36 naudingumo balus, o „Neptūnas“ palaužė  „Cmoki“ komandą tik po paskutinėmis mačo sekundėmis vakaro lyderio įskraidinto tolimo metimo.

„Geras jausmas, sužaidus tokias rungtynes – negali būti kitaip. Prieš tą mačą to iš savęs tikrai nesitikėjau“, – prisimindamas geriausias karjeros rungtynes 15min.lt kalbėjo Marius Runkauskas.

„Manau, kad tiesiog pasisekė. Na, mes mėtome į krepšį, treniruojamės kiekvieną dieną. Sakyčiau, kad prie to pasirodymo prisidėjo fortūna, bet neatmetu ir sunkaus darbo“, – kas nulėmė tokį fenomenalų žaidimą, svarstė M.Runkauskas.

„Švęsti savo pasirodymo nebuvo kada, juk reikia treniruotis – tvarkaraštis įtemptas, dirbame. Tačiau sveikino ir draugai, ir šeima, ir komanda, ir sirgaliai“, – paklaustas, kaip paminėjo tokią karjeros šventę, atviravo krepšininkas.

„Neptūno“ krepšininkas teigė nežinantis, ar įmanoma tokį rezultatą pakartoti: „Neįsivaizduoju, manau, tai priklauso tik nuo paties krepšininko. Vienos rungtynės – nelygios kitoms. Vieną dieną iš 13 metimų gali pataikyti 10, o kitą dieną – vos vieną.“

Taip pat M.Runkauskas teigė, kas po tokio mačo didesnė atsakomybė jo tikrai neslegia: „Aš apie tai negalvoju. Tritaškiai – yra mano duona. Negalvoju apie tai, pavyks ar ne. Žaidžiu ir tiek – išeis kaip išeis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius