-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 05

Kas nematė – Arvydo Sabonio šou bei įspūdingi „Žalgirio“ ir CSKA veteranų mačo momentai

Prieš sekmadienio VTB Jungtinės lygos rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA ekipų, draugišką mačą sužaidė ir abiejų komandų legendiniai krepšininkai. Lietuvos komandai atstovavo visas žvaigždynas buvusių garsenybių, kurias į priekį vedė šalies krepšinio legenda Arvydas Sabonis. Pirmadienį buvo pateikti gražiausi ir įdomiausi šio mačo vaizdo momentai.
Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA veteranų susitikimas
Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA veteranų susitikimas

„Žalgirio“ marškinėlius sekmadienį apsivilko pirmosiose rungtynėse nežaidę Saulius Štombergas, Tomas Masiulis, Arnoldas Masalskis, Robertas Ragauskas, Gintaras Staniulis, o CSKA sudėtį papildė Vasilijus Karasiovas, Valerijus Tichonenka, Sergejus Panovas, Jevgenijus Kisurinas.

CSKA ir „Žalgirio“ legendų mačas baigėsi taikiai 28:28 (16:15, 12:13), o paskutinę sekundę mestas Gintauto Staniulio tritaškis, galėjęs išplėšti pergalę lietuviams, buvo netaiklus.

Krepšininkai žaidė du kėlinius po 12 minučių, o kauniečiams vadovavo Vitoldas Masalskis, o ne Rimas Kurtinaitis, kaip buvo skelbta iš pradžių. „Chimki“ treneris užėmė asistento pareigas.

Šiose rungtynėse puikiai atrodė ir kauniečius į priekį vedė Arvydas Sabonis ir Saulius Štombergas. Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas mačą pradėjo dviem taikliais tritaškiais, iš kurių vienas buvo taiklus net ir su varžovo pražanga. Iš viso Sabas surinko 9 taškus, o S.Štombergas įmetė 11.

Kauno „Žalgirio“ arenoje spalio mėnesį vykusias pirmąsias „Žalgirio“ ir CSKA legendų rungtynes 46:45 laimėjo žalgiriečiai. Tąkart lemiamą metimą pataikė Vitoldas Masalskis, o paskutinę CSKA ataką efektingu bloku sustabdė Arvydas Sabonis.

VIDEO: "Žalgirio" ir CSKA krepšinio veteranų mačo momentai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius