Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 16

Kas taps nauju NBA „muilo operų“ herojumi?

Visą praėjusį sezoną ir beveik visą šią vasarą – tiek laiko truko košmaras, susijęs su Dwightu Howardu. Kone kasdien išeidavo nauja „muilo operos“ serija – tai amerikietis nori likti Orlando „Magic“ gretose, tai persikelti į kitą klubą, tai sudarinėjo sąrašus, kuriose ekipose norėtų žaisti. Galima tęsti ir tęsti.
Dwightas Howardas džiaugiasi pergale
Dwightas Howardas džiaugiasi pergale / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Sutarties pratęsimas tarsi tapo nauja NBA liga. Panašios istorijos buvo su LeBronu Jamesu, vėliau su Carmelo Anthony, galiausiai su D.Howardu. Turbūt atletams išties sunku nuspręsti, ar ilgam įsipareigoti vienai komandai, ar ieškoti naujų karjeros galimybių.

Po keleto mėnesių jau galime laukti naujų NBA „muilo operos“ dalių. Tapti jos herojais rimčiausiai pretenduoja trys krepšininkai:

Chrisas Paulas – Los Andželo „Clippers“: Praėjusį sezoną į Los Andželo „Clippers“ ekipą išmainytas Ch.Paulas kitą vasarą taps laisvuoju agentu. Derybos dėl naujos sutarties kol kas stringa – štai Blake‘as Griffinas nutarė ilgam įsipareigoti „Clippers“ klubui, o mažasis amerikietis to padaryti neskuba. Tačiau viskas linksta kontrakto pratęsimo kryptimi.

Ch.Paulas Los Andžele vaidina svarbią rolę, o aplink jį buriama patyrusių veteranų komanda. Įžaidėjas Los Andžele gauna viską, ko jam reikia – solidžią algą bei klubą, pajėgų kautis dėl žiedų. Gali būti, jog amerikietis svarstys ir kitų komandų pasiūlymus, tačiau realesnis variantas, kad jis jau ateinančio sezono metu pratęs sutartį su „Clippers“.

Joshas Smithas – Atlantos „Hawks“: Josho Smitho pasilikimas Atlantoje – daug sudėtingesnis klausimas. Pastarieji „Hawks“ komandos veiksmai leidžia manyti, jog šis klubas dar eilę metų nepretenduos į NBA žiedus, o amerikiečio karjera lygoje amžinai nesitęs.

Naujasis „Hawks“ generalinis direktorius Danny Ferry gali nuspręsti, jog iškeisti šį puolėją prieš NBA mainų termino pabaigą būtų pati geriausia išeitis. Būtent J.Smitho mainų klausimas gali tapti didžiausia NBA „muilo opera“ ateinantį sezoną.

„Hawks“ ne kartą pabrėžė, jog komandą burs aplink Alą Horfordą bei J.Smithą. Tačiau amerikietis vasarą pirmą kartą taps neabribotu laisvuoju agentu ir „Hawks“ kitą sezoną teks spręsti dilemą – ar jį iškeisti dar sezono metu ar laukti vasaros ir pratęsti su juo sutartį, arba likti tuščiomis rankomis.

Andrew Bynumas – Filadelfijos „76ers“: Krepšininkui artimi šaltiniai teigia, jog A.Bynumas labai džiaugiasi būdamas Filadelfijoje. Čia jis turi šansą tapti tikra ir vienintele klubo superžvaigžde – kertine komandos figūra.

Amerikietis kitą vasarą taps laisvuoju agentu ir kaip kiti šio sąrašo nariai – nutarė kol kas nepratęsti kontrakto su dabartine komanda. „76ers“ lieka optimistiški ir tikisi, jog atletas Filadelfijoje apsistos ilgam laikui. Kita vertus, jie neturės svertų jį sulaikyti, jei „centras“ nuspręs karjerą tęsti kitur.

Vis tik vargu ar A.Bynumas sukurs naują „muilo operą“. Atletui artimi šaltiniai užtikrino, kad amerikietis pratęs sutartį su „76ers", kadangi pagal naują kolektyvinę sutartį, šioje komandoje gali uždirbti daugiausiai pinigų.

Ar jie išvyks, ar liks dabartinėse komandose? NBA lygoje ir kitą sezoną netrūks mįslių. Niekas taip netraukia žmonių dėmesio, kaip gandai, susiję su NBA žvaigždėmis – galiu užtikrinti, jog kitą sezoną tokių skaitysite ne vieną ir ne du. D.Howardo košmaras tikrai nėra paskutinis šioje lygoje.

Daugiausiai šansų, jog laisvaisiais agentais tapsiančios žvaigždės liks dabartinėse komandose. Na, o karščiausia kito sezono komanda veikiausiai bus „Hawks“ su nauja meksikietiškų serialų žvaigžde J.Smithu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius