Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 22

Kaukėnas ir Lavrinovičius karališkosios taurės nelaimėjo

Madrido „Real“ klubui su Rimantu Kaukėnu ir Darjušu Lavrinovičiumi nepavyko nutraukti nesėkmių serijos Ispanijos vyrų krepšinio taurės (Copa del Rey) turnyro finale.
R.Kaukėnas pelnė 10 taškų
R.Kaukėnas pelnė 10 taškų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Bilbao mieste vykusio finalinio aštuoneto turnyro lemiamą dvikovą „Real“ krepšininkai triuškinamai 61:80 (16:19, 9:21, 12:24, 24:16) pralaimėjo „Barcelona“ komandai, kuri taurę iškovojo po trejų metų.

Rezultatyviausiai pralaimėjusiųjų gretose žaidė D.Lavrinovičius ir Novica Veličkovičius, pelnę po 11 taškų, po 10 taškų į varžovų krepšį įmetė R.Kaukėnas ir Sergio Llullas.

25 su puse minutės (25:31) žaidęs D.Lavrinovičius pataikė 1 tritaškį iš 3, 3 dvitaškius iš 6, realizavo abu baudų metimus, atkovojo 2 ir perėmė 4 kamuolius, blokavo 3 varžovų metimus, 4 kartus suklydo ir trissyk prasižengė.

29 minutes aikštelėje praleidusio R.Kaukėno sąskaitoje – 2 netaiklūs tritaškiai metimai, 4 taiklūs dvitaškiai iš 7, abu realizuoti baudų metimai, 1 sugriebtas kamuolys ir 4 asmeninės pražangos.

Nugalėtojų gretose sėkmingiausiai žaidė Franas Vazquezas – 14 taškų ir 4 atkovoti kamuoliai. Jis buvo pripažintas naudingiausiu finalo žaidėju. Po 13 taškų nugalėtojams pelnė Ricky Rubio ir Erazemas Lorbekas.

21-ą kartą turnyro istorijoje Ispanijos krepšinio taurę iškovojusi „Barcelona“ komanda pagal šį rodiklį nusileidžia tik 22 kartus šį trofėjų laimėjusiam Madrido „Real“ klubui. Tiesa, pastarajam paskutinį kartą tai pavyko padaryti tik 1993 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius