-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 05

Kauną paliekantis Omaras Samhanas: „Norėjau aikštėje praleisti daugiau laiko“

Kauno „Žalgiris“ oficialiai nutraukė sutartį su legionieriumi iš JAV Omaru Samhanu. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionų ekipoje neįsitvirtinęs vidurio puolėjas apsisprendė grįžti į tėvynę ir ieškotis klubo arčiau gimtųjų namų, rašo „Kauno diena“.
Omaras Samhanas
Omaras Samhanas / BFL nuotr.

Šį tarpsezonį 22-ejų metų O.Samhanas praleido Kauno ekipoje, tačiau pralaimėjo konkurencinę kovą labiau patyrusiems „Žalgirio“ vidurio puolėjams Milovanui Rakovičiui ir Robertui Javtokui. Prieš pat sezono startą jo ir Mario Delašo paslaugų buvo atsisakyta. Kroatas buvo paskolintas klubo piramidės antroje pakopoje esančiai „Baltų“ komandai, o amerikietis nusprendė verčiau rinktis kelionę namo.

Į laikinąją sostinę O.Samhanas atvyko praėjusių metų liepą po sėkmingų metų, praleistų „Saint Mary's“ koledže NCAA pirmenybėse.

Vis dėlto Kaune krepšininkui nepavyko įsitvirtinti. O.Samhano statistika buvo kukli – per 28 rungtynes jis vidutiniškai pelnydavo po 5,2 taško ir atkovodavo 3,9 kamuolio.

„Esu jaunas žaidėjas ir norėjau aikštėje praleisti daugiau laiko. Visi kartu susėdome ir galiausiai nusprendėme, kad sutarties nutraukimas yra geriausia išeitis“, – „Kauno dienai“ atviravo krepšininkas.

O.Samhanas teigė, kad dar nežino, kur pakryps tolimesnė jo karjera, tačiau prasitarė, kad turi keletą pasiūlymų. „Truputį sunku palikti Kauną, kadangi čia susipažinau su daug puikių žmonių. DC (DeJuanas Collinsas – aut. past.) visuomet liks mano puikiu bičiuliu, kad ir kur bežaistume. Galiu užtikrinti, kad komandoje vyravo puiki atmosfera, ekipoje žaidžia tikrai šaunūs vyrukai, kuriuos palikti bus šiek tiek gaila“, – prisipažino amerikietis.

Buvusiems savo komandos draugams O.Samhanas palinkėjo geros kloties ir sėkmės Eurolygoje. „Šiemet klubo savininkai surinko labai stiprią ekipą. Komanda puikiai sukomplektuota, visos grandys stiprios. Neabejoju, kad šiuo metu tai yra viena stipriausių komandų Europoje. Linkiu jiems sėkmės“, – atsisveikindamas su Kaunu sakė O.Samhanas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius