-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 24

Kaunas „Triobet“ krepšininkai po pralaimėjimo jėgas atgavo Druskininkuose

Šeštadienio rytą Kauno „Kaunas Triobet“ ekipa vietoj įprastinio treniruočių grafiko išvyko atgauti jėgas į Druskininkus. Prieš tai kauniečiai žaidė draugiškas rungtynes su antroje pagal pajėgumą Rusijos lygoje (Rusijos Superlyga) dalyvaujančia Surguto „Universitet–Yugra“ komanda.
Rungtynių akimirka.
Rungtynių akimirka. / „Kaunas Triobet“ archyvo nuotr.

Šioje ekipoje rungtyniavo 1998 metų pasaulio vicečempionas ir buvęs Portlando „Trail Blaizers“ komandos žaidėjas – 35–erių metų Rusijos krepšininkas Nikita Morgunovas. Rungtynės vyko permainingai, į priekį įsiveržiant tai vienai, tai kitai ekipai. Antrojo kėlinio pabaigoje Rusijos komanda susikūrė 6 taškų ir po 2 kėlinių pirmavo rezultatu 33:27. Antroje rungtynių pusėje kauniečiai pasivijo varžovus ir netrukus išsivežė į priekį. Tačiau ketvirtajame kėlinyje Surguto ekipa pasivijo ir, sužaidus 6 minutes, rezultatas buvo lygus. Likus žaisti 1 minutę Surguto komanda pirmavo 60:56, kauniečiams pasivyti varžovus pritrūko laiko ir jie pralaimėjo rezultatu 67:61.

Orui nelepinant ir siaučiant pūgai, po rungtynių, komandos autobusas pasuko link Druskininkų vandens parko, kur „Kaunas Triobet“ ekipos laukė trys valandos vandens parke ir pirčių erdvėje. Išsiskirstę grupėmis, žaidėjai vienas po kito išbandė daugumą nusileidimo kalnelių, o didžiausio dėmesio ir ovacijų nusipelnė „Adrenalino“ bei „Ekstremalusis“, kuriame besileidžiantis pasiekia iki 50 km/h greitį, nusileidimo kalneliai.

Suskaičiavę mėlynes, bet pilni įspūdžių žaidėjai traukė į 20–ies pirčių kompleksą, kuriame išbandė įvairių rūšių pirtis, pradedant suomiškomis sausomis bei romėniškomis garinėmis pirtimis, baigiant lauke esančiomis rusiška bei garine pirtimis. Po pirčių krepšininkai mirko baseinuose ir sukūrinėse voniose, o kai kurie išdrįso išbandyti ir lauke, po atviru dangumi esančią, garuojančią sukūrinę vonią bei lauko baseiną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius