-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 27

Kauno „Žalgirio“ gynėjas Marko Popovičius: „Mums buvo juokinga išgirsti gandus apie žaidėjų ultimatumą“

Prieš pirmąsias Eurolygos „Top 16“ etapo rungtynes Kauno „Žalgirio“ komandos žaidėjai tikina dėl vėluojančių atlyginimų nesukantys sau galvos. Jie visas mintis yra sutelkę į penktadienį išvykoje vyksiančias rungtynes, kuriose susitiks su Atėnų „Panathinaikos“ komanda. Graikų garbę gina buvęs žalgirietis Jonas Mačiulis.
Marko Popovičius
Marko Popovičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

15min.lt primena, kad „Žalgiris“ pateko į E grupę kartu su Berlyno „Alba“, Madrido „Real“, Malagos „Unicaja“, Bambergo „Brose Baskets“, Maskvos CSKA, „Panathinaikos“ ir Anadolu „Efes“.

Vienas kauniečių lyderių Marko Popovičius neabejoja, kad penktadienį „Žalgirio“ lauks labai sunkus mačas, tačiau gynėjas tikisi jį laimėti.

„Laukia sunkios rungtynės. „Panathinaikos“ yra labai pajėgi komanda, ypač kai žaidžia namuose. Kai į komandą įsiliejo Dimitrįs Diamantidis, esminių pokyčių joje nebevyksta. Varžovų žaidimas paremtas „pikenrolu“, greitais kamuolio perdavimais. Be abejo, mes tikimės įveikti priešininkus. Šį tikslą pasiekti galime žaisdami geriausiai kaip galime“, – kalbėjo M.Popovičius.

Krepšininkas sakė, kad laiko poilsiui šventiniu laikotarpiu nebuvo, tačiau pasiruošti būsimam susitikimui jo užteko. „Nešventėme, kaip įprasta, Kalėdų, nes per jas visa komanda treniravosi, kaip, manau, ir visos kitos Eurolygos ekipos. Mes esame profesionalai, todėl turime gerbti savo darbą, klubą ir būti pasiruošę kiekvienoms rungtynėms“, – teigė žalgirietis.

Jis neslėpė, kad atlyginimai vėluoja, tačiau šio fakto nesureikšimo, nes neabejoja klubo finansiniu stabilumu. „Atlyginimai vėluoja, tačiau tai tikrai nėra pavojaus signalas. Aš girdėjau apie neva žaidėjų pateiktą ultimatumą komandos savininkams, tačiau tai – tik gandai. Galiu prisipažinti, kad mums buvo juokinga juos išgirsti.

Keli žaidėjai buvo gavę kitų komandų pasiūlymus, tačiau yra klube, jų klubas nepaleido, o tai reiškia, kad „Žalgiris“ finansinių problemų neturi. Nei aš, nei, tikiu, mano komandos draugai negalvoja apie šiuos gandus. Mes galvojame tik apie tai, kas vyksta aikštėje. Mes turime savo agentus, kurie dirba savo darbą, o mes – savo“, – aiškino M.Popovičius.

„Žalgirio“ treneris Joanas Plaza taip pat tikina apie jokį žaidėjų ultimatumą negirdėjęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius