Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 30

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai gaus algas: „Kauno energija“ pervedė milijoną litų

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempioną Kauno „Žalgirio“ klubą pasiekė Kauno savivaldybės kontroliuojamos šilumos tiekimo bendrovės „Kauno energija“ skirta finansinė parama, kuri iš karto buvo panaudota žaidėjų atlyginimams.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Sausio pradžioje „Kauno energijos“ akcininkai pritarė sprendimui milojoną litų paramos skirti Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandai.

„Džiaugiamės, kad su Kauno savivaldybės pagalba ši parama jau pasiekė žalgiriečius. Į šiuos pinigus žiūrime, kaip į bendrą miesto savivaldybės paramą, nes Kauno savivaldybė valdo virš 90 proc. įmonės akcijų. Šie pinigai buvo skirti žaidėjų atlyginimams, iš jų nebuvo mokamos susikaupusios skolos“, – klubo svetainėje cituojamas „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Kaip buvo skelbta anksčiau, klubas 2013-2014 metų sezone „Žalgiris“ planuoja surinkti 15 mln. litų – po 5 milijonus iš privačių rėmėjų bei savivaldybės bei dar 5 mln. už parduotus bilietus į namų rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius