Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 01 05

Kauno „Žalgirio“ rungtynių metu į aikštę skriejo šimtai žaislų

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse tarp Kauno „Žalgirio“ ir „Šiaulių“ ekipų į aikštę skriejo šimtai žaislų. Tokia neįprasta akcija buvo nuspręsta paremti nepasiturinčius vaikus.
„Žaislų lietus“
„Žaislų lietus“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Daugybė vaikų iš nepasiturinčių šeimų šiemet taip ir nesulaukė dovanų. Kauno „Žalgiris“, bendradarbiaudamas su asociacija „Novi Homines“, kviesdamas padaryti gerą darbą ir pradžiuginti vaikučius pakvietė rungtynių žiūrovus paaukoti žaislų ir sukurti „žaislų lietų“.

Žiūrovai buvo kviečiami į „Žalgirio“ areną atsinešti pliušinių žaislų, kurie po pirmojo kėlinio buvo išmesti į aikštę. Vėliau šie žaislai pasieks sunkiai gyvenančias šeimas.

Akcijos metu surinkti žaislai bus padovanoti vaikus auginančioms šeimoms visoje Lietuvoje.

Žiūrovai, atsinešę kietus arba sunkius daiktus, buvo prašomi juos dėti į specialiai prie Kauno „Žalgirio“ arenos pagrindinio įėjimo pastatytas dėžes, o minkšti pliušiniai žaislai vos nuskambėjus pirmojo kėlinio pabaigos sirenai išmesti į aikštę.

Krepšinio sirgaliai nepagailėjo žaislų. Daug žmonių atnešė pilnus maišus, kuriuos per pertrauką išmetė į aikštę. Žaislų buvo tiek, kad neužteko pertraukos tarp kėlinių visiems surinkti. Žaislus rinkti padėjo ir dalis „žalgiriečių“.

Iš viso žiūrovai sunešė 931 žaislą.

VIDEO: „Žaislų lietus“ per krepšinio varžybas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius