Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 06

Kauno „Žalgiris“ iš Mirza Begičiaus reikalaus piniginės kompensacijos

Kauno „Žalgirio“ legionieriui Mirzai Begičiui gali būti riesta. Slovėnui sprendimas nutraukti sutartį su Lietuvos vicečempionais turėtų brangiai atsieiti.
Mirza Begičius
Mirza Begičius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Šalies grandų direktorius Paulius Motiejūnas portalui Krepsinis.net tvirtino, jog „Žalgirio“ klubas iš žaidėjo reikalaus kompensacijos. Tiesa, konkrečiai įvardyti sumos Kauno ekipos atstovas nesiryžo.

„Dar tik skaičiuojame. Atsižvelgsime į žaidėjo išpirką, į tai, kiek į jį investavome ir daugelį kitų dalykų“, – Krepsinis.net sakė P.Motiejūnas.

Panašu, kad „Žalgiriui“ bei M.Begičiui ir jo agentams kompromiso rasti nepavyks ir santykius abi pusės aiškinsis tik teismuose.

„Kiek mes galime ieškoti to kompromiso?“ – klausė P.Motiejūnas.

Pastaruoju metu kauniečiai tiesiogiai nebendrauja nei su krepšininku, nei su jo agentais. Surasti tiesą bandys FIBA arbitražo teismas, kuris sausio 11 d. grįš po atostogų.

P.Motiejūnas taip pat pridūrė, kad komandų, panorusi perpirkti M.Begičių, neatsirado, o paleidžiamojo rašto iš „Žalgirio“ prašė tik Liublianos „Union Olimpija“.

Primename, jog žalgiriečiai M.Begičių į savo gretas pasikvietė 2009 metais. Pirmąjį sezoną vidurio puolėjas nepateisino lūkesčių, tačiau vasarą padirbėjus individualiai, šiemet demonstravo gerą formą. „Centro“ kontraktas su „Žalgiriu“ turėjo galioti iki 2012–ųjų, bet dėl neva agentams nesumokėto komisinio mokesčio, M.Begičius savavališkai nutraukė sutartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius