Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 12

Kauno „Žalgiris“ jau pardavė daugiau nei 4000 abonementų

Artėjančio Europos čempionato nuotaikomis alsuojantys aistruoliai nepamiršta ir klubinio krepšinio – į naujojo sezono Kauno „Žalgirio“ rungtynes sirgaliai jau įsigijo daugiau nei 4000 abonementų. Sulaukus didelio susidomėjimo, į prekybą buvo paleisti papildomi abonementai geriausiose „Žalgirio“ arenos vietose.
„Žalgiris“ keliasi į naująją areną
„Žalgiris“ keliasi į naująją areną / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Per pirmąjį abonementų prekybos mėnesį paklausiausi buvo pirmajame arenos aukšte, šalia centrinių tribūnų esantys sektoriai.

„Tokia paklausa nustebino tik iš dalies, – tvirtina Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas. – Kadangi persikeliame į naująją areną, o ir abonementai šiemet atpigo 50 proc., tokio antplūdžio buvo galima tikėtis. Norint suteikti gerbėjams kuo didesnę pasirinkimo galimybę buvo nuspręsta į prekybą paleisti ir daugiau abonementų, nors galbūt daugiau pajamų būtų gauta į tas vietas parduodant bilietus.“

Įsigiję 2011–2012 m. sezono abonementus krepšinio sirgaliai turės progą Kaune išvysti žalgiriečių dvikovas su Eurolygos čempionais Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkais ar amžinais varžovais – Maskvos CSKA. Mačai su Eurolygos ekipomis įvyks ne tik šiose pirmenybėse, bet ir VTB Vieningosios lygos čempionate, kur Lietuvos čempionų laukia susitikimai su Maskvos srities „Khimki“ ir Kazanės „Unics“ komandomis.

Iš viso aistruoliai galės išvysti daugiau nei 30 „Žalgirio“ rungtynių Eurolygos, VTB Vieningosios lygos ir LKL turnyruose. Jei kauniečiai 19-ą kartą iš eilės pateks į LKL finalą, abonementų savininkams nereikės įsigyti papildomų bilietų į finalo serijos varžybas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius