Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 08

Kauno „Žalgiris“ su Talino „Kalev“ žais beveik stipriausios sudėties

Kauno „Žalgirio“ klubas trečiadienį VTB Vieningosios lygos rungtynėse Taline su vietos „Kalev“ (Estija), galės remtis beveik visais pagrindinės sudėties žaidėjais. Po ligų ir traumų neatsigavo tik vidurio puolėjas Bobanas Marjanovičius.
Martynas Pocius
Martynas Pocius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Skirtingai nei Eurolygoje, kur „Žalgiris“ balansuoja ant prarajos ribos, VTB Vieningoje lygoje kauniečiai jau yra viena koja turnyro finalo ketverte.

Antrą vietą B grupėje, su 5 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais, užimantys kauniečiai sutvirtinti savo pozicijas galės trečiadienį mače Taline su vietos „Kalev“ (1 perg. ir 6 pral.)  krepšininkais.

Šiose rungtynėse „Žalgirio“ treneris Ilias Zouras jau galės remtis beveik stipriausios sudėties komanda. Po peršalimo pasveiko kapitonas Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis ir Mindaugas Kuzminskas.

Visi jie ir B.Marjanovičius praleido sekmadienį triuškinama pergale (95:48) pasibaigusias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes su Vilniaus „Sakalais“. Šiame mače peties traumą patyrė M.Pocius.

„Į Estiją nevyks vienintelis Bobanas Marjanovičius. Jis dar nespėjo atsigauti po ligos. Taline planuoja žaisti ir Martynas Pocius, kuris buvo susižeidęs petį“, – 15min.lt antradienį sakė „Žalgirio“ komunikacijos direktorius Almantas Kiveris.

Žalgiriečiai į Estiją išvyks trečiadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius