-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 22

Kauno „Žalgiriui“ - 4,4 mln. Lt iš mokesčių mokėtojų kišenės

Simbolinį ketvirtadalį Kauno „Žalgirio“ akcijos valdanti laikinosios sostinės savivaldybė ir toliau rems milijonieriui Vladimirui Romanovui priklausantį klubą. Kitų metų miesto biudžete „Žalgiriui“ bus skirti 4,4 mln. Lt. 400 tūkst. Lt iš šios sumos bus sumokėta Kauno sporto halę valdančiai įstaigai.
 V.Romanovas sieks tapti dublerių komandos savininku
Svarstant paramos „Žalgiriui“ klausimą, 75 proc. klubo akcijų valdantis V.Romanovas savivaldybėje nepasirodė. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tai paaiškėjo Kauno tarybos nariams ketvirtadienio vakarą patvirtinus paramą viešosios įstaigos ,,Krepšinio perspektyvos“ 2010–2011 metų veiklos ir lėšų panaudojimo programai.

„Mes jokių realių lėšų neskyrėme. Mes tik parodėme gerą valią ir pažadėjome, kad tvirtindami kitų metų biudžetą, į jį įtrauksime paramą komandoms. Jos, sudarinėdamos savo biudžetus ir komplektuodamos sudėtis, galės atsižvelgti į tai, kad joms parama jau yra pažadėta“, – tarybos nariams diskutuojant dėl šio klausimo aiškino meras Andrius Kupčinskas.

Tuo pačiu buvo patvirtinta parama ir kitoms miesto komandoms. Į Kauną iš sostinės persikėlusiam moterų krepšinio klubui „Viči – Aistės“ numatyta 0,5 mln. Lt dydžio parama, vyrų krepšinio klubui „Kaunas – 300 tūkst. Lt, vyrų rankinio klubui „Granitas“ – 100 tūkst. Lt,  moterų krepšinio komandai „Laisvė“ ir rankinio klubui „Žalgiris“ – po 25 tūkst. Lt.

Be to, paramą administruojančios viešosios įstaigos „Krepšinio perspektyvos“ išlaikymui buvo numatyta skirti 50 tūkst. Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius