-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 05

Kauno „Žalgiriui“ netikęs Reevesas Nelsonas pasirašė sutartį su Los Andželo „Lakers“ klubu

Dalį praėjusio sezono atsarginio duoną Kauno „Žalgirio“ komandoje krimtęs Reevesas Nelsonas kitą sezoną žais NBA lygoje – atletas pasirašė vienerių metų kontraktą su Los Andželo „Lakers“ komanda.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pasak „latimes.com“ 21 metų 204 cm ūgio amerikietis per metus praleistus „Lakers“ ekipoje uždirbs 700 000 JAV dolerių. Tiesa, Los Andželo klubas pasiliko teisę nutraukti sutartį su puolėju po treniruočių stovyklos pabaigos.

„Esu be galo dėkingas „Lakers“ komandai. Turbūt niekas netikėjo, kad taip greitai gausiu tokį šansą. Dėl to yra tik dar maloniau“, – tikino atletas, kuris šią vasarą dalyvavo NBA vasaros lygoje ir ten paliko įspūdį „Lakers“ vadovams.

„Lakers“ šią vasarą ypač sustiprėjo ir yra vadinama viena realiausių kandidačių į čempionės titulą. Klubą papildė Dwightas Howardas, Steve‘as Nashas, Jodie Meeksas bei Antawnas Jamisonas.

R.Nelsonas praėjusį sezoną LKL lygoje sužaidė 3 rungtynes ir per 10 minučių pelnydavo po 2 taškus (33 proc. dvit., 100 proc. baud.), atkovodavo 2 kamuolius ir blokuodavo 0,3 varžovo metimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius