-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 04 /10:57

Kęstutis Kemzūra paneigė kalbas apie darbą „Azovmaš“: „Iki vasaros greičiausiai nieko netreniruosiu“

Lietuvos krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra paneigė Ukrainos spaudos pranešimus, neva jis ruošiasi stoti prie Mariupolio „Azovmaš“ komandos vairo.
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Niekas iš „Azovmaš“ klubo į mane nesikreipė“, – trečiadienį naujienų portalui 15min.lt sakė K.Kemzūra.

Strategas pridūrė, kad iki vasaros greičiausiai netreniruos jokios komandos. Darbo klube paieškas K.Kemzūrai apsunkina artėjanti olimpinė krepšinio atranka.

„Greičiausiai iki vasaros nieko netreniruosiu. Nes reikia anksti pradėti pasiruošimą ir laukia vėl atsakinga vasara. Greičiausiai taip, tačiau visko būna gyvenime“, – kalbėjo K.Kemzūra.

Anksčiau išreiškęs norą, kad rinktinė liepos 2–8 dienomis Venesueloje vyksiančiai olimpinei atrankai ruoštis pradėtų jau gegužės viduryje, K.Kemzūra dabar teigė, jog reali nacionalinės komandos treniruočių stovyklos pradžia – birželio pradžioje. Trenerio planus griauna vėlai finišuojantys nacionaliniai krepšinio čempionatai.

„Norime pradėti kuo anksčiau, kad užtektų laiko pasiruošti. Net jeigu pasiruošimas truktų tik apie keturias savaites, tai bent jau birželio 1 dieną reikia pradėti. Norėčiau, kad taip būtų“, – neslėpė K.Kemzūra.

„Azovmaš“ klubą šiuo metu laikinai treniruoja kitas lietuvis – Gintaras Krapikas, kuris pakeitė dėl šeimyninių aplinkybių iš vyriausiojo trenerio pareigų pasitraukusį serbą Aco Petrovičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius