Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 10

„Kibirkšties“ krepšininkės sezono pradžioje surengė tradicinę fotosesiją

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) rengiama tradicinė priešsezoninė fotosesija pasiekė Vilnių – prieš fotoobjektyvą stojo čempionės „Kibirkšties-VIČI“ krepšininkės.
„Kibirkšties-VIČI“ krepšininkių fotosesija
„Kibirkšties-VIČI“ krepšininkių fotosesija / Augusto Didžgalvio nuotr.

Merginas fotosesijai penktus metus iš eilės ruošė LMKL partnerės – Kauno kolegijos studentės, vadovaujamos Aušros Malakauskienės. Ši visažistė ruošia žvaigždes tokiems televizijos projektams kaip „Chorų karai“ ar „Šok su žvaigžde“.

„Šį sezoną sostinės komanda pasitinka gerokai atjaunėjusi, todėl fotosesijoje netrūko linksmybių ir improvizacijos. Labai džiaugiuosi, jog „Kibirkštis“ sezoną pradeda puikia nuotaika ir linkiu komandai sportinio pykčio bei jaunatviškos energijos“, – po fotosesijos įspūdžiais dalijosi žinomas fotografas Augustas Didžgalvis, Vilniaus ekipą fotografuojantis nuo pat jos įkūrimo.

Merginos prieš fotoobjektyvą pozavo „Savicko sporto klube“. Krepšininkės pozavo portretinėms nuotraukoms, kurių fone buvo Lietuvos vėliava. Taip pat merginos buvo įamžintos tiek su kamuoliu, tiek be jo.

Naujasis LMKL sezonas startuoja jau spalio 11 dieną, šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius