-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 23

„Kibirkštis“ patyrė pirmąją nesėkmę šį sezoną – nusileido „Sirenoms“

Trečias rungtynes per keturias dienas žaidusios Vilniaus „Kibirkšties-VIČI“ (8-1) krepšininkės patyrė pirmąją nesėkmę Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL). Sostinės klubas namuose 63:81 (15:24, 14:18,16:22, 18:17) turėjo pripažinti Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ (8-1) ekipos pranašumą.
Ivetas Šalkauskė prieš Sofiją Aleksandravicius
Ivetas Šalkauskė prieš Sofiją Aleksandravicius / Augusto Didžgalvio nuotr.

Pirmą nesėkmę po aštuonių iš eilės pergalių patyrusios Vilniaus krepšininkės turnyro lentelėje nukrito į antrą poziciją. Kauno krepšininkėms tai buvo aštuntojo pergalė iš eilės.

Prieš mačą tylos minutę buvo pagerbtos tragedijos Rygoje aukos.

„Hoptrans-Sirenos“ dvigubai taikliau už varžoves mėtė tritaškius. Jos pataikė 8 tolimus metimus iš 22 bandymų (36 proc.), kuomet oponentės atakavo vos 17 proc. tikslumu (4/23 trit.).

„Žaidėme tikrai komandinį krepšinį ir gynyboje padėjome viena kitai. Varžovės negalėjo atlikti net kai kurių atakų. Galbūt vilnietės buvo šiek tiek atsipalaidavusios po dviejų pergalių Eurolygoje, bet kiekvieną varžovą reikia gerbti. Jų atsarginių žaidėjų suolelis yra kur kas ilgesnis. Manau, tokios lengvos pergalės buvo sunku tikėtis“, – po mačo kalbėjo „Hoptrans-Sirenų“ gynėja Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

„Kibirkštis-VIČI“: Vita Kuktienė (5/6 dvit.) 12, Sofija Aleksandravičius (6 atk. kam.) 10, Greta Šniokaitė 7, Hollie Mershon 7.

„Hoptrans-Sirenos“: Iveta Šalkauskė (9 atk. kam., 4/7 trit.) 28, Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė 20, Kornelija Balčiūnaitė 12, Milda Sauliūtė 11.

Kitas rungtynes „Hoptrans-Sirenos“ išvykoje žais su Vilniaus „Jaunųjų talentų“ ekipa, o „Kibirkštis-VIČI“ taip pat svečiuose susitiks su Klaipėdos „Fortūnos“ komanda.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius