-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 11

Kitą sezoną Prienų klubas vadinsis „TonyBet“, jo valdyboje – sporto mecenatas Antanas Guoga

Birželio 10 dieną posėdžiavusi krepšinio klubo „Prienai“ valdyba pristatė naujus kito komandos sezono planus ir pažėrė naujienų.
Antanas Guoga.
Antanas Guoga. / Alfredo Pliadžio nuotr.

Pirmiausia, „Prienų“ komanda kitą sezoną turės naują pavadinimą – „TonyBet“, o verslininkas ir sporto mecenatas Antanas Guoga taps vienu iš pagrindinių komandos rėmėjų bei valdybos nariu. Naglis Jaruševičius lieka klubo prezidentu. Įsteigtos antrojo viceprezidento pareigos, kurias nuo pirmadienio užims Prienų sporto ir pramogų arenos direktorius Arūnas Vaidogas. Pasak N.Jaruševičiaus, A.Vaidogas turi sustiprinti darbą su komandos rėmėjais.

Komandos trenerių štabui lieka vadovauti Virginijus Šeškus, klubo  administracijai – temperamentingasis Aurimas Bartuška.

Valdybos nariai pabrėžė, jog komandos tikslai išlieka patys aukščiausieji – kova dėl medalių LKL čempionate ir dalyvavimas viename iš tarptautinių turnyrų.

Komandos formavimo principai išlieka tie patys – „lietuviškumas“.

Pagal naujienų portalo kvitrina.com turimą informaciją, gali būti pradėtos derybos su savivaldybe dėl „TonyBet“ pavadinimo suteikimo Prienų sporto ir pramogų arenai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius