-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 02 22

Kobe Bryantas greičiausiai šį sezoną aikštėje nebepasirodys

NBA žvaigždė ir „Los Angeles Lakers“ klubo lyderis Kobe Bryantas šį sezoną gali nebepasirodyti aikštėje.
Kobe Bryantas
Kobe Bryantas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Priminsime, kad krepšininkas praėjusį pavasarį patyrė sunkią Achilo sausgyslės traumą, dėl kurios praleido sezono pradžią, o grįžęs sužaidė vos šešerias rungtynes, per kurias įmesdavo 13,8 taško, sugriebdavo 4,3 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 6,3 rezultatyvaus perdavimo. Tačiau gruodžio 17 dieną K.Bryantas patyrė kojos traumą ir nerungtyniauja iki šiol.

Penktadienį komandos gydytojas Steve'as Lombardas atliko tyrimus ir konstatavo, kad krepšininkas vis dar jaučia skausmus kelyje bei nurodė, kad pakartotiniai tyrimai bus atlikti po trijų savaičių.

Kadangi „Lakers“ generalinis vadybininkas Mitchas Kupchakas teigia, kad neberizikuos komandos žvaigždės sveikata, kol K.Bryantas nebus pasveikęs 100 procentų, žiniasklaida jau išreiškė nuomonę, jog jis šį sezoną į rikiuotę nebegrįš.

Juo labiau, kad Los Andželo klubo patekimas į atkrintamąsias varžybas praktiškai neįmanomas – šiuo metu „Lakers“ krepšininkai su 19 pergalių ir 36 pralaimėjimais užima priešpaskutinę vietą ir paskutinėje vietoje esančią „Sacramento Kings“ komandą lenkia vienu laimėjimu.

Praėjusį sezoną 35 metų 198 cm ūgio atakuojantis gynėjas sužaidė 78 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo 27,3 taško (32,4 proc. trit.), atkovodavo 5,6 bei perimdavo 1,4 kamuolio ir atlikdavo po 6 rezultatyvius perdavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius