-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 21

Kobe Bryantas: NBA palikę žaidėjai renkasi Turkijos lygą

Los Andželo „Lakers“ lyderis Kobe Bryantas lankėsi Turkijoje, kur pratęsė kontraktą su šios šalies avialinijų kompanija „Turkish Airlines“.
Kobe Bryantas
Kobe Bryantas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

34 metų 198 cm ūgio amerikietis pripažino, jog praėjusį sezoną bendravo su Stambulo „Bešiktaš“ vadovais bei Turkijos lygą įvardijo stipriausia visoje Europoje.

„Lokauto metu bendravau su Turkijos komanda „Bešiktaš“. Buvome arti susitarimo, tačiau jo nepasiekėme. Suprantu, jog Turkijos lyga yra stipriausia Europoje ir tokia liks dar ilgai. Todėl, kai NBA žaidėjams ateina laikas apsispręsti dėl žaidimo Europoje, Turkija yra jiems skirta vieta“, – oficialioje spaudos konferencijoje kalbėjo krepšininkas.

Turkijos žurnalistai nesikuklino ir dar kartą paprašė K.Bryanto įvardinti pajėgesnę rinktinę – „Svajonių komandą“ arba 2012 m. Londono olimpiadoje žaidusią JAV rinktinę.

„Rungtynės tarp „Svajonių komandos“ ir mūsų rinktinės būtų įdomios. Šiais metais mes turėjome kelis labai talentingus žaidėjus, tačiau „Svajonių komanda“ – tai rinktinė, kuria visi žavisi, ypač aš. Todėl sunku sakyti, jog mes juos įveiktumėme. Mes gerbiame tuos vyrukus, tačiau ir savo rinktinėje turime kelis žaidėjus, kurie yra tokie pat konkurencingi kaip ir jie“, – svarstė atletas.

Praėjusį sezoną K.Bryantas NBA pirmenybėse per 39 minutes vidutiniškai rinkdavo 27,9 taško (47 proc. dvit., 30 proc. trit., 84 proc. baud.), atkovodavo 5,3 ir perimdavo 1,2 kamuolio bei atlikdavo 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius