-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 28

Kobe Bryanto norai išklausyti: naujuoju „Lakers“ treneriu tapo Byronas Scottas

Po vieno prasčiausių „Los Angeles Lakers“ sezonų klubo istorijoje, kuomet legendinė ekipa, net nepakliuvo į atkrintamąsias varžybas, komandą iš duobės bandys traukti naujasis treneris Byronas Scottas. Šio trenerio itin pageidavo didžiausia „Lakers“ žvaigždė ir simbolis Kobe Bryantas.
Byronas Scottas
Byronas Scottas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Artėjant K. Bryanto karjeros pabaigai „Los Angeles Lakers“ bando suburti komandą, kuri galėtų padėti praėjusio dešimtmečio didžiausiai klubo žvaigždei iškovoti šeštąjį čempionų žiedą.

Todėl šią vasarą klubas stengiasi patenkinti, kuo daugiau žaidėjo norų. Siekdami parodyti, koks „Lakers“ organizacijai svarbus yra K. Bryantas, ekipos vadovai pasirašė su juo dviejų metų 48,5 mln. JAV dolerių sutartį.

Vienas didžiausių žaidėjo įgeidžių buvo į komandą pakviesti jam patinkantį trenerį. Vienas iš aukščiausiai jo sąraše buvusių treneriu buvo B. Scottas, su kuriuo ir buvo sudaryta sutartis.

K. Bryantas teigė, kad šis treneris buvo labai svarbus jo karjeros pradžioje.

Prieš tapdamas treneriu B. Scottas turėjo sėkmingą žaidėjo karjerą ir su pertraukomis „Lakers“ atstovavo 11 metų (1983-93; 1996-97). Los Andželo ekipos garbę jis gynė auksiniu komandai laikotarpiu ir laimėjo tris NBA čempionų žiedus. B. Scotto komandos draugais buvo legendiniai Magicas Johnsonas, Kareemas Abdul-Jabaras, Jamesas Worthy ir kiti.

Karjerą šis treneris baigė Europoje 1998 metais, atstovaudamas Atėnų „Panathinaikos“ komandai.

B. Scottas vyriausiuoju treneriu yra dirbęs šiose komandose: „New Jersey Nets“, „New Orleans Hornets“ ir „Cleveland Cavaliers“. 

Su „New Jersey Nets“ ekipa treneris yra du metus iš eilės patekęs į NBA finalus. Tačiau abejuose „Nets“ pralošė. 2002 metais pralošta buvo prieš „Lakers“, o 2003 nusileista „San Antonio Spurs“ komandai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius