-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 27

Kobe Bryanto viešnagė Stambule: apie „Bešiktaš“ perspektyvas, 11 metrų baudinių seriją ir norą sugrįžti

NBA žvaigždės Kobe Bryanto kelionė į Stambulą tapo įsimintinu įvykiu ne tik Turkijos miesto gyventojams, bet ir pačiam krepšininkui. Tūkstančiai gerbėjų NBA čempioną sutiko gatvėse, o šis demonstravo savo sugebėjimus ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir futbolo stadione.
Kobe Bryantas
Kobe Bryantas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Turkijoje K.Bryantas viešėjo pirmą kartą ir Stambule praleido 24 valandas. Reklaminiais „Nike“ tikslais į Stambulą atvykęs krepšininkas prisipažino, kad norėtų šiame mieste apsilankyti dar ne kartą. „Pažinau Stambulą kur kas gražesnį, nei man apie jį pasakojo kiti. Tikiuosi, dar pasimatysime“, – kalbėjo NBA žvaigždė miniai gerbėjų.

Pirmoji 33-ejų krepšininko stotelė buvo Kadebostano rajonas ir paties K.Bryanto bei Stambulo savivaldybės iniciatyva renovuotos dvi krepšinio aikštelės. „Jauni žmonės čia labai myli krepšinį ir aš esu laimingas, matydamas jų veidus“, – atidarymo ceremonijoje sakė žvaigždė.

Pagyrimų iš NBA čempiono lūpų išgirdo ir Turkijos krepšinio žvaigždės – Hidayetas Tukoglu ir Mehmetas Okuras.

Žurnalistų paklaustas apie perspektyvas žaisti Stambulo „Bešiktaš“ krepšinio komandoje, K.Bryantas patvirtino, jog vis dar svarsto tokią galimybę.

Vėliau K.Bryantas susitiko su gerbėjais Stambulo gatvėse ir kartu su NBA naujokų biržoje pakviestu turku Enesu Kanteru stebėjo „Nike“ surengtą krepšinio turnyro finalą.

Amerikietis taip pat aplankė „Galatasaray“ futbolo komandą ir dalyvavo simbolinėje 11 metrų baudinių mušimo serijoje. K.Bryantui pavyko kartą iš trijų bandymų nuginkluoti „Galatasaray“ vartininką Ufuką Ceylaną.

Duodamas interviu vietos žurnalistams krepšininkas sakė: „Man didelė garbė būti čia. Tai vienas įspūdingiausių stadionų, kokius man yra tekę matyti. Nuo šiol „Galatasaray“ futbolo komanda turės dar vieną aistruolį. Žaidėju turbūt nebūsiu, nes jei ši komanda nori ką nors laimėti, man derėtų likti krepšinyje“, – juokavo žvaigždė.

VIDEO: Kobe Bryant Penalty Shootout at Galatasaray

Beje, jis prisipažino, kad nuolat seka Ispanijos futbolo čempionės „Barcelonos“ ekipos pasirodymus ir pavadino Leonelį Messi geriausiu pasauliu futbolininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius