Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 20

Artūras Gudaitis: „Jonui Mačiuliui parengti spąstai“

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo žaidėjas Artūras Gudaitis ir treneris Gintaras Krapikas pabrėžė, kad Madrido „Real“ po pralaimėjimo Turkijoje į Kauną turėtų atvažiuoti susikaupę ir įniršę. Žalgiriečiai viliasi sulaukti aktyvios sirgalių paramos ir rasti būdų sustabdyti greitas „Real“ atakas.
Artūras Gudaitis
Artūras Gudaitis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Ką tik dalyvavome vaizdo peržiūroje. Visi žinome, kad „Real“ yra viena pajėgiausių Europos komandų. Svarbiausia yra sustabdyti jų greitą puolimą, rasti spragų žaidime“, – ketvirtadienio vakarą kalbėjo krepšininkas Artūras Gudaitis.

Paklaustas, kaip žalgiriečiai ruošaisi tramdyti „Real“ žaidėją Joną Mačiulį, krepšininkas šypsodamasis atsakė: „Yra ir jam parengti spąstai.“

„Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas irgi pabrėžė, kad penktadienį laukia labai sunkios rungtynės. „Baigėsi pirmas ratas. Jie jau turėjo galimybę pagerinti savo formą. Išvykoje „Real“ pralošė Stambulo ekipai „Anadolu Efes“. Toks klubas kaip „Real“ nelabai pralošinėja du kartus iš eilės. Galima įsivaizduoti, kokie jie bus susikaupę, susikoncentravę ir agresyvus. Ankstesnį pralošimą jie norės pakeisti pergale pas mus. Tačiau arena tikrai bus užpildyta, sulauksime labai reikalingos energijos kautynėms. Mūsų pagrindiniai ginklai, kad mes energingai ir su noru kaunamės. Tai turėtų padėti rytojaus rungtynėse.“

G.Krapikas pastebi, kad J.Mačiulis pripranta prie karališko klubo, atranda jame savo vietą. „Jis žaidžia ne tik naudingai, bet ir rezultatyviai, tai mus nelabai džiugina“, – kalbėjo treneris.

Į Kauną „Real“ atvyksta be vieno iš lyderių Rudžio Fernandezo. Piršto traumą patyręs R.Fernandezas į aikštelę planuoja sugrįžti gruodžio viduryje.

Spalį Madride žalgiriečiai Eurolygos rungtynėse su "Real" pralaimėjo 71:80.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius