-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 12 18

Krapikas: mano auklėtiniai nebuvo pajėgūs žaisti kaip komanda

Po triuškinamo pralaimėjimo Barselonoje, kai Kauno „Žalgiris“ buvo sutryptas 55:89, kauniečių strategas Gintaras Krapikas pripažino, kad varžovai žaidė įspūdingai.
G.Krapikas
G.Krapikas pasigedo komandinio žaidimo. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Sunku pasakyti, ar „Barcelona“ yra geriausia Europos komanda, tačiau neabejotinai jie žaidžia akiai patraukliausią krepšinį. Šiose varžybose laimėti visas 8 rungtynes yra neįtikėtina. Jie išties rungtyniavo puikiai“, – kalbėjo G.Krapikas.

Jo auklėtiniai mače su „Barcelona" atliko tik 6 rezultatyvius perdavimus ir suklydo net 21 kartą. „Bandysime laimėti kitas rungtynes, bet šiandien mano auklėtiniai tikrai nebuvo pajėgūs žaisti kaip komanda“, – sakė kauniečių strategas.

„Barcelona“ treneris Xavieras Pascualis tikino, kad tokios triuškinamos pergalės nebūna tokios lengvos, kaip būtų galima manyti iš rezultato.

„Bėgant laikui vis krautis pranašumą nėra lengva. Iš visko mokaisi, o mes pastaruoju metu norime kuo anksčiau įgyti pranašumą, kad vėliau rungtynių pabaigoje netektų atkakliai kovoti. Šiandien pademonstravome susikaupimą net tada, kai jį buvo sunku išlaikyti“, – sakė katalonų treneris.

Tai jau antra „Barcelona“ pergalė analogišku rezultatu 89:55. Prieš dvi savaites lygiai tokiu pat rezultatu pralaimėjo Stambulo „Fenerbahce Ulker“.

„Tai dar viena pergalė, po kurios galime būti laimingi dėl savo žaidimo Eurolygoje“, – teigė X.Pascualis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius