-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 02

Kšištofas Lavrinovičius apie rankos lūžį: „Su tigrais koviausi“

Trečiadienį vykusią Kauno „Žalgirio“ Eurolygos media dieną, per kurią žaidėjai surengė fotosesiją, bendravo su žiniasklaida, aptemdė nemaloni žinia. Per rytinę treniruotę ranką susilaužė vienas svarbiausių komandos krepšininkų – Kšištofas Lavrinovičius.
Eurolygos Media Diena
Kšištofas Lavrinovičius iškėlęs ranką / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Išvakarėse puolėjas džiaugėsi gerais medicininių tyrimų rezultatais ir gydytojų leidimu sportuoti, o per pirmąją treniruotę patyrė traumą, dėl kurios negalės žaisti mažiausiai 4–5 savaites.

Paklaustas, kas nutiko rankai, Brolis bandė juokauti: „Kokiai rankai? Ai, šitai rankai. Nieko nenutiko, su tigrais kovojau. Užpuolė tigrai, reikėjo gintis. O jei rimtai – vakar kovojau dėl kamuolio treniruotėje ir susilaužiau ranką. Darysime rytoj pakartotinę nuotrauką ir tada matysime, ar reikės operacijos.“

Jis prisipažino, kad rankos lūžis jį labai išmušė iš vėžių. „Ir ne tik mane, nes pablogės sportinė forma, bet ir komandai nuostolis. Aišku, turime perspektyvaus jaunimo, bet kiek nors naudos būčiau per tą mėnesį, kurį negalėsiu sportuoti, davęs. Poilsis nuo krepšinio – gerai, bet mano amžiuje jau reikia nuolat palaikyti gerą sportinę formą.“, – nusivylęs kalbėjo Kšištofas.

Naujasis komandos įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius taip pat pripažino, kad vieno labiausiai patyrusių žalgiriečių traumą – labai didelis nuostolis.

„Brolio trauma yra labai skaudi žinia. Bet net nėra ką ir sakyti, turės kiti pasitempti. Labai gaila. Toks žmogaus kaip brolis šiai komandai – labai svarbus. Jis yra labai patyręs, kiti žaidėjai tokios patirties neturi“, – sakė Šaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius