Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 05

Kuklus Songailos indėlis į dar vieną „Hornets“ pergalę (video)

Trečią pergalę iš eilės Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) reguliariojo sezono rungtynėse iškovojo vienuoliktą vietą tarp penkiolikos Vakarų konferencijos komandų užimantis Naujojo Orleano „Hornets“ (16 pergalių ir 16 pralaimėjimų) klubas su Dariumi Songaila.
D.Songaila pelnė pergalingą dvitaškį
D.Songaila vienintelius savo taškus pelnė baudų metimais. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmadienį svečiuose „Hornets“ krepšininkai 91:87 (24:32, 20:19, 25:11, 22:25) nugalėjo trečią nesėkmę iš eilės patyrusią bei devintoje pozicijoje Vakarų konferencijoje esančią Jutos „Jazz“ (18 pergalių bei 16 pralaimėjimų) komandą.

Lietuvos krepšininko indėlis į Pietvakarių diviziono autsaiderio pergalę buvo kuklus: 2 taškai, 3 po krepšiais atkovoti kamuoliai, klaida bei pražanga. Per daugiau nei 15 žaidimo minučių (15:15) D.Songaila prametė tritaškį, visus 3 dvitaškius bei realizavo abu baudų metimus.

30 taškų prie pergalės pridėjo Devinas Brownas, pasiekęs savo rezultatyvumo NBA lygoje rekordą. 20 taškų į varžovų krepšį įmetė Davidas Westas, po 12 – Chrisas Paulas bei Jamesas Posey.

„Rungtynių herojus neabejotinai yra D.Brownas. Varžovai stengėsi bet kokiu būdu sustabdyti mane ir tai atrišo rankas jam. Kai D.Browno metimai vienas po kito pradėjo kristi į krepšį, „Jazz“ gynyba atkreipė dėmesį ir į jį, o tai mačo pabaigoje leido pasireikšti ir man“, – po dvikovos teigė „Hornets“ lyderis Ch.Paulas.

Ketvirtą vietą Šiaurės Vakarų divizione užimančio „Jazz“ klubo gretose rezultatyviausiai rungtyniavo Carlosas Boozeris (18 tšk. ir 14 atk. kam.), Deronas Williamsas (17 tšk. bei 11 rezultatyvių perdavimų), C.J.Milesas ir Andrejus Kirilenka (po 15 tšk.) bei Mehmetas Okuras (9 tšk.).

NBA čempionatuose „Hornets“ krepšininkai Sol Leik Sityje varžovus paskutinį kartą buvo nugalėję 2006 metų vasario mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius