Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 22

Kurtinaitis: galvojame tik apie rungtynes su „Šiauliais“ (video)

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa savaitgalį Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elito diviziono čempionės titulą gins gerokai išretėjusiomis gretomis. Ketvirtadienį komandos treniruotėje dalyvavo vos dešimt žaidėjų, du iš kurių - Eimantas Bendžius ir Aidas Viskontas - pasiskolinti iš Vilniaus „Perlo“ klubo ir „Lietuvos rytui“ oficialiose varžybose šį sezoną padėti negalės.
Rimas Kurtinaitis
R.Kurtinaitis kol kas galvoja tik apie pusfinalį / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nepaisant to, jog savaitgalį vilniečiams nepadės Igoris Miloševičius, Milko Bjelica, Artūras Jomantas ir Justas Sinica, sostinės klubo vyr. treneris Rimas Kurtinaitis nematė jokios tragedijos ir tikino, kad dėl šių žaidėjų netekties klubas didesnių problemų neturės.

„Turime dešimt žaidėjų. Du pasikvietėme iš „Perlo“, kad treniruotėse galėtume žaisti penki prieš penkis. Savo dešimties žaidėjų neturime jau gal pusantro mėnesio. Visgi nesakyčiau, kad turime didelių problemų. Aišku, tai truputį trukdo kolektyvinam darbui, bet yra daugiau galimybių tobulinti individualias savybes.

Ruošiamės rungtynėms ir šia linkme viskas yra gerai. Savaitę praleidome stovykloje Druskininkuose, atsigavome tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Dabar laukiam savaitgalio, - ketvirtadienio treniruotės metu žurnalistams kalbėjo R.Kurtinaitis.

- Negąsdina dabartinė šiauliečių forma?

- Manęs gyvenime niekas negąsdina. Aišku, šiauliečiai dabar žaidžia neblogai, bet jie visą sezoną taip žaidė. Ir „Žalgiris“ turėjo su jais problemų, ir mes turėjome, bet „Šiauliai“ nėra stipresnė komanda už tas, kurias mes šį sezoną jau esame įveikę Eurolygoje. Be to, žaidime namuose. Gal mažas žaidėjų skaičius galės pakenkti žaidžiant antrąsias rungtynes iš eilės, bet pirmoje dvikovoje dėl to neturėtume turėti problemų.

- Nėra taip, kad pirmas rungtynes žaisite su „Šiauliais“, bet jau ruošiatės „Žalgiriui“?

- Tikrai ne. Mes niekada nesiruošiame kažkokiai kitai komanda. Rengiamės būtent toms rungtynėms, kurios bus pirmiausia. „Šiauliai“ šiuo metu yra pagrindinis mūsų priešas ir mes jiems rengiamės.

VIDEO: R.Kurtinaitis: Galvojame tik apie rungtynes su "Šiauliais"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius