Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 07

Kurtinaitis: nepavyko gauti, ko norėjau

Rygos VEF – ne tokio lygio klubas, kokiam norėjo vadovauti Rimas Kurtinaitis. „Nepavyko gauti, ko norėjau“, – prisipažino su Vilniaus „Lietuvos rytu“ nugalėtojo reputaciją pelnęs treneris. Tarp atostogų malonumų – medžioklės ir futbolo – R.Kurtinaitis pirmadienį kelias prasmingas valandas praleido Rygoje. Tiek laiko užteko, kad 50-metis treneris sutartų dėl kontrakto su VEF klubu, rašo „Lietuvos rytas“.
Rimas Kurtinaitis
R.Kurtinaitis veikiausiai kelsis į Rygą. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Sutarties dar nepasirašiau, bet derybos jau įvyko ir krypstame į tai, kad būtų sudarytas kontraktas metams su galimybe jį pratęsti dar sezoną“, – sakė iš Latvijos sostinės grįžęs R.Kurtinaitis.

„Europos krepšinio rinkoje šiemet susiklostė man nepalanki situacija. Nežinau kodėl, bet man nepavyko įgyvendinti savo ketinimų. Kita vertus, gyvenimas labai retai suteikia progą gauti norimą klubą su norimais žaidėjais. Nepavyko gauti, ko norėjau, tad pasirinkau VEF. Man patinka šios ekipos ambicijos. Rygos klubas rungtyniaus Europos taurės turnyre – tai buvo svarbus argumentas. VEF – jauna komanda ir turi pinigų legionieriams. Tikriausiai įsigysime keturis amerikiečius“, – kalbėdamas apie naują darbovietę teigė R.Kurtinaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius